Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Stoper Vatrenih

"Nadam se da ću jednom u Biogradu zaigrati za Tinj"

Autor: Šime Ćurko

22.12.2022. 20:15

Foto: Arif SitnicaPublika na malonogometnom turniru u Biogradu pozdravila je večeras Martina Erlića, braniča hrvatske nogometne reprezentacije. Stoper Sassuola pojačao je stručni stožer momčadi njegovog rodnog mjesta Tinj, koji je igrao utakmicu protiv Polače.


– Uvijek sam želio nastupiti na ovom turniru koji ima dugu tradiciju i privlači jako puno publike, Nažalost, do sada nisam uspio u tome, pa sam odlučio dati podršku mojim sumještanima. Sve je lijepo, ali najljepše je doći kući, a moj dom je Tinj, rekao je Erlić kojem su organizatori na poluvremenu uručili prigodne darove.


Napadači Polače su mogli biti sretni što im na drugoj strani nije prepreka reprezentativac koji se afirmirao u Ligi nacija i od kojega se u budućnosti očekuju naslovne uloge u redovima “vatrenih”.
– Nosilo nas je zajedništvo na Svjetskom prvenstvu i zato smo ostvarili tako veliki rezultat. Ovaj uspjeh je došao kao dar i zasluga za sve kako smo se ponašali i kako smo radili od prvog dana priprema, podvukao je Erlić.


I, da, Tinj je pobijedio 2:1, a Erlić je još morati malo pričekati na debi u dresu svoga sela.


Foto


Brončani Erlić u Biogradu


avatar

Snimio: Arif Sitnica


22.12.2022. 20:18

Galerija

Foto: Arif Sitnica