Nedjelja, 16. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

MALI NOGOMET

Memorijalni turnir Eduard »Edi« Perinčić: Prvo izdanje otišlo u ruke Sinjoretova

Autor: Alen Plahinek

07.08.2023. 15:46
Memorijalni turnir Eduard »Edi« Perinčić: Prvo izdanje otišlo u ruke Sinjoretova

Foto: MNK STANOVINakon gotovo dva tjedna malonogometnih uzbuđenja proteklog je vikenda završen prvi Memorijalni turnir Eduard »Edi« Perinčić u organizaciji MNK Stanovi. Pokojni Edi bio je igrač, djelatnik te jedan od osnivača malonogometnog kluba. Pred velikim brojem gledatelja, premijerni trofej ovog natejcanja podigla je momčad Sinjoretova. Oni su na igralištu OŠ Stanovi s 5:2 pobijedili domaćine turnira, Stanove. Apsolutni heroj momčad sa Sinjoretova bio je Deni Kolega koji je u finalu zabio četiri pogotka. Peti je dodao Lovre Kresović. Za domaćine dva puta precizan je bio Milan Družijanić.


U utakmici za treće mjesto, CB Ivanac iz Selina svladao je Višnjik s 4:3. Junak te utakmice bio je Antonio Sekulić koji je upisao »hat-trick«.


Paralelno uz seniorski turnir organiziran je i veteranski u kojem su pehar podigli igrači Puntamike. Oni su u vrlo izjednačenom finalu odigrali 0:0 protiv Zadranke te tek nakon raspucavanja šesteraca stigli do pobjede. Treće mjesto u veteranskoj konkurenciji osvojio je Bistro Kolodvor, koji je bio bolji od Grusa sa 2:1.


Foto: MNK STANOVI


MNK STANOVI


Finale
MNK SINJORETOVO       5


MNK STANOVI       2


SINJORETOVO: Lepur, Čavka, Ljumeži, D. Katuša, Katalinić, Kapitanović, Kolega 4, Kresović 1,B. Katuša. Voditelj:Marko Katalinić.


STANOVI: Dražević, Šarlija, Mandić, Lovretić, Jakušić, Bugarija, Burčul, Škara, Družijanić 2, Ćurjurić. Voditelji:Tomislav Zelić I Mateo Knežević.


Treće mjesto


CB IVANAC SELINE       4


MNK VIŠNJIK       3


CB IVANAC: Šušić, Tomić, Šamija, Jurjević, Tokić, Adžić Jurjević 1, Šarić, Sekulić 3, Horvat. Voditelji: Alen Juričić i Luka Jukić.


MNK VIŠNJIK: Vulić, Čakarun, Baždarić, Jurica 1, Škibola 2, Tomić, Lončar. Voditelj:Đani Milin.


Veterani finale


PUNTAMIKA       0 (4)


ZADRANKA       0 (3)


ZADRANKA: Puzar, Štulić, Mikulec, Šarić, Lulić, Brkić, Mičić, Čulina, Miletić, Erlić. Voditelj:Branko Mičić.


PUNTAMIKA: Bjeliš, Duvnjak, Lovretić, Zelić, Brkić, Ješe, Bučić, Pavin, Kociper. Voditelji: Predrag Bjeletić Pegi i Stella Dunić.