Srijeda, 21. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

GLAZBENI SPEKTAKL

Joris Voorn i Flashmob rasplesali publiku na Zadar Sunset festivalu

Autor: Portal ZL

02.08.2023. 18:48
Joris Voorn i Flashmob rasplesali publiku na Zadar Sunset festivalu

Foto: Marko Edge/ZADAR SUNSET FESTIVALPrekrasne fotografije Zadar Sunset festivala obilaze regiju i Europu. Ovaj sada već etablirani festival pokazao je još jednom koliko su ovakva događanja važna za samu promociju lokacije. I drugog dana Festivala sama lokacija bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Produkcijski elementi kao i izvrsna svirka stvorili su vrhunsku atmosferu koja će se ponoviti i večeras.


Ljubitelja elektronske glazbe uživali su u prekrasnim ritmovima nizozemske super zvijezde Jorisa Voorna i francuskog DJ-a Flashmoba. Atmosferu su zagrijali Funky V i domaći zadarski DJ Aldo Morro. Afterparty se nastavio iza 1 sat poslije ponoći u poznatom klubu Opera Club Zadar gdje su posjetitelji mogli uživati u izvedbama Armanda te domaćih DJ-eva Pabla Pande i Yakke. Posljednjeg dana Festivala, o kojem će se još dugo pričati, nastupit će svjetske DJ legende – Mark Knight i Roger Sanchez.


Prije njih publiku rasplesat će Ivan Mastermix te Alvize b2b Groove Masters. Program je večeras počeo u 18 sati i traje do 01 sati. I posljednjeg dana Festivala službeni after party jer u klubu Opera. Ulaznice za posljednju večer mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.


Foto: Marko Edge/ZADAR SUNSET FESTIVAL