Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

PJEVAČ ISKRENO

Grdović komentirao prozivke Alke Vuice i Vlatke Pokos: 'Ne znam koji je njima vrag...'

Autor: R.H.

29.11.2023. 08:32
Grdović komentirao prozivke Alke Vuice i Vlatke Pokos: 'Ne znam koji je njima vrag...'

Foto: Matija Habljak/PIXSELLJedinstvena glazbena poslastica ‘Zadarska noć’ nedavno se održala u Arsenalu, a publika je uživala u hitovima trojca Mladen Grdović, Duško Lokin i Jure Brkljača. Grdović je iza kulisa fantastičnog koncerta razgovarao s ekipom In Magazina, gdje je otkrio da unatoč iskustvu nije prepoznao pravi potencijal dvije pjesme koje su mu prvom ponuđene.


– ”Da te mogu pismom zvati” sam ja trebao pjevati i ”Ne diraj moju ljubav”, ali kako sam fulao za te dvije pisme i još mi je jedan čovjek nudio ”Kada umren umotan u bilo” i ja kažem Coce neka vam otpjeva, ja idem u Australiju i Coce je to fenomenalno otpjevao i nisam fulao ništa, rekao je Grdović. U istom razgovoru se osvrnuo i na prozivke svojih kolegica Alke Vuice i Vlatke Pokos.


– ‘To su sve moji prijatelji i ja ne znam koji je njima vrag, odjednom polude svi. Ovaj napravio, onaj napravio, što si napravila, dvije riječi ako je napisala. Karijeru napravi čovjek sam. To znači da prije svega moraš imati nešto u sebi. Nisam ja lijep, ali moraš imati neki magnet, jel tako? Nema veze, ja volim oprostiti ljudima. Ja Alku kad vidim, ja je poljubim. Za Vlatku ne znam baš, jer me iznenadila. Toliko smo bili veliki prijatelji, ali isto bih joj oprostio, poručio je pjevač.