Petak, 23. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Sastanak

Gradonačelnik izrazio podršku novom Nadzornom odboru i stao uz KK Zadar

Autor: Portal ZL

02.02.2023. 15:17
Gradonačelnik izrazio podršku novom Nadzornom odboru i stao uz KK Zadar

Foto: Grad Zadar

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima je održao sastanak s  direktorom KK Zadra Davidom Gunjevićem te predsjednikom NO Dinom Martinovićem i zamjenikom Dariom Kljajićem čija je jedina tema bila financijsko stanje u klubu.


Na sastanku na kojem se razgovaralo o traženju zajedničkog rješenja kojim bi se stabiliziralo financijsko poslovanje Kluba, gradonačelnik je izrazio podršku novom Nadzornom odboru i stao iza KK Zadra u pronalasku načina da se premosti vrijeme neizvjesnosti do stabilizacije stanja gradskog proračuna. Izrazio je zabrinutost zbog do sada najkritičnijeg financijskog stanja u Klubu, a posebice uzevši u obzir blokadu gradskog proračuna i ograničene mogućnosti privremenog financiranja u kojima nije moguće proračunskim sredstvima pružiti financijsku potporu.


Članovi NO KK Zadar informirali su gradonačelnika o upućenom pozivu za sastanak s vijećnicima koji bi se trebao održati u srijedu 08. veljače.  Na sastanku će vijećnicima prezentirati trenutnu financijsku situaciju i probleme s kojima se KK Zadar suočava, prijedloge buduće vizije i poslovne strategije kluba te održivog poslovnog modela funkcioniranja kluba u narednih 5 godina.