Srijeda, 21. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

„ŠUG kup 2023.“

Ekipa Selo obranila naslov na Turniru u boćanju za žene

Autor: Portal ZL

27.08.2023. 20:01
Ekipa Selo obranila naslov na Turniru u boćanju za žene

Foto: Sergej Drechsler/Novi listTurnir u boćanju za žene “ŠUG kup 2023.” održao se na boćalištu Azur od 18. do 25. kolovoza, a pobjedu je odnijela i ujedno obranila naslov ekipa Selo, piše u nedjelju portal Naši škoji.


Turnir je okupio pet ekipa – Čeprljonske boćarice, Čeprljanda, Điran, Selo i Muline. Nakon pet odigranih kola, u kojima je svaka ekipa igrala sa svakom, u završnicu turnira plasirale su se Čeprljonske boćarice, Điran, Selo i Muline.


U prvom polufinalu između Čeprljonskih boćarica i Sela pobjedu je odnijela ekipa Selo, a u drugom polufinalnom susretu između Đirana i Mulina pobjedu je odnijela ekipa Muline.
Susret za treće mjesto igrale su Čeprljonske boćarice i Điran, a pobjedu je odnijela ekipa Điran. Odmah nakon susreta za treće mjesto odigralo se i finale u kojemu su snage odmjerile ekipe Selo i Muline, a pobjedu je odnijela ekipa Selo.


Tom  pobjedom boćarice Sela obranile su naslov, i to igrajući u istom sastavu kao i lani. Za ekipu Selo igrale su Marica Kovačić, Karmen Tomić, Zdenka Šarović i Gordana Torbarina.


Zanimljiv je i podatak da je ovo bio okrugli, 20. turnir u boćanju za žene u mjestu Ugljan. Turnir su 2004. godine pokrenuli Udruga Điran i Velimir Kovačić.