Četvrtak, 13. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

#13

Brlog se priprema za rujanski Craft market i poziva na sudjelovanje

Autor: A.Š.F.

25.08.2023. 19:15
Brlog se priprema za rujanski Craft market i poziva na sudjelovanje

Foto: BrlogBrlog pivovara nakon ljetne pauze ponovno organizira Craft market #13 te su u petak uputili poziv svim zainteresiranima – lokalni obrtnici, umjetnici, kreativci, dizajneri, grafičari i OPG-ovci – da se do 27. kolovoza 2023. jave u slobodnoj formi s par rečenica o sebi, tko su, što su i s par fotografija svojih proizvoda i djela na mail: [email protected].


– Ujedno, ukoliko je netko od craftera zainteresiran i da održi neku radionicu, ćakulu ili nešto treće slobodno može dati ideju/prijedlog. Dobrodošli smo za sve kreativne ideje! Pozivamo i sve zainteresirane male hrčke koji se žele riješiti svojih krpica da se jave na gore navedeni e-mail, ako žele imati svoj štand za prodaju svoje rabljene odjeće, poručili su iz Brloga.


Više informacija o detaljima prijave i samom eventu na: 
https://www.facebook.com/events/608995058076517/?ref=newsfeed


– Pomozite Brlog craft bar & shop-u u ostvarenju cilja ovog događanja, a to je da zajedno podržimo male obrtnike i poduzetnike u našoj sredini i da Vašim doprinosom povećamo održivu i cirkularnu ekonomiju i da se nastavimo ugodno družiti. Vidimo se na Brlog terasi, 9. rujna 2023. od 11h pa dok nam bude dobro, poručili su.