Četvrtak, 20. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

Čuvar vašeg vida

Ako tražite nove i moderne naočale, našli smo za vas pravu adresu - optika Van Gogh

Autor: ZL Promo

18.01.2023. 09:23
Ako tražite nove i moderne naočale, našli smo za vas pravu adresu - optika Van Gogh


Iako je blagdansko vrijeme obilježeno rastrošnošću i kupovanjem darova iza nas, dobre akcije i izvrsni popusti još nas uvijek nisu napustili. Ako tražite nove i moderne dioptrijske naočale ili pak sunčane naočale za ovo prevrtljivo vrijeme, prava adresa za Vas je optika Van Gogh Zadar na zadarskom Poluotoku, koja nudi nove modele niza renomiranih brendova kao što su Furla, Trussardi, Calvin Klein, Police, Façonnablee, Karl Lagerfeld, Jaguar i to po povoljnim cijenama i u 20 posto popusta do kraja siječnja. 


Dioptrijske i sunčane naočale odavno nisu samo medicinsko pomagalo za bolji vid i zaštitu očiju od štetnog utjecaja sunca, već jedan od najvažnijih estetskih i modnih dodataka koje koristimo svaki dan. Bilo da Vam naočale pomažu da bolje vidite ili da oči zaštitite od sunca, danas je važno biti u trendu i podičiti se novim i modernim okvirom naočala. Upravo je zato adresa optike Van Gogh Zadar savršeno mjesto za sve one koji traže moderne i povoljne naočale. Uz ljubazno i stručno osoblje, koje će Vam pomoći da izaberete savršeni okvir koji paše Vašem obliku lica, dobit ćete i sve informacije o tome kako naočale pravilno nositi i održavati, ali i o tome treba li Vam dodatna zaštita od štetnog sunčevog UV zračenja. 


Za sve one koji traže novi dioptrijski okvir, osoblje optike Van Gogh Zadar može Vam ugovoriti besplatnu provjeru dioptrije i liječnički pregled vida od strane stručnjaka, što Vam uvelike pomaže pri odabiru modela dioptrijskih naočala. Uz 20 posto popusta, koji na kupljene naočale dobivate do kraja mjeseca, optika Van Gogh Zadar ima za Vas još jednu izvrsnu pogodnost, a to je stalna akcija 1+1 gratis na sve modele naočala. Svoje savršene naočale možete kupiti u Ulici Knezova Šubića Bribirskih 7 svakim radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 14 sati. Sve dodatne informacije o akcijama i pogodnostima možete saznati i na društvenim mrežama optike Van Gogh Zadar te Instagram i Facebook profilu.