Nedjelja, 28. svibnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

Posebni trenuci

Zvijezde otkrivaju kako ćete provesti Valentinovo: Kod Lavova mnoštvo flerta, a kod Riba prava magija

Autor: Sanda Milinković

06.02.2023. 08:50
Zvijezde otkrivaju kako ćete provesti Valentinovo: Kod Lavova mnoštvo flerta, a kod Riba prava magija

Foto: iStock

Romantična Venera s Neptunom je u sanjivim Ribama tijekom čitavog tjedna pa što god odlučite - bit će romantičnoDozvolite da vam ovo Valentinovo zvijezde objasne kako bi trebala izgledati vaša idealna večer. Bilo da ste za romantičnu večeru, ludi provod s prijateljima ili mirnu večer kod kuće, astrologija pokazuje da ćete se odlično provesti.


Mjesec u slobodoumnom Strijelcu na Valentinovo povoljan je za isprobavanje nečeg novog i uzbudljivog. Romantična Venera s Neptunom je u sanjivim Ribama tijekom čitavog tjedna pa što god odlučite – bit će magično.


Venera i Neptun bit će sinkronizirani i s Plutonom zbog čega će sve što napravite imati dodatnu iskru!
Srećom, Sunce se poredalo sa Saturnom u Vodenjaku što će vam pomoći da neki filmski trenutak pretvorite u dugoročnu vezu. Oboje ćete osjećati da imate međusobnu podršku i to je bolji poklon od čokolade ili ruže.


Niste sigurni kako obilježiti ovogodišnje Valentinovo? Evo što predlažu zvijezde.


Ovan bi trebao krenuti u avanturu


KAda vas avantura zove, vi se odazivate što je posebno točno na Valentinovo kada je mjesec u vašoj devetoj kući istraživanja. Venera i Neptun se usklađuju u vašem duhovnom sektoru pa proslavite romantiku nečim reflektirajućim ili magičnim.


Probajte otići na jogu, tarot ili uživajte u romantičnom gledanju zvijezda s partnerom. Kada se Venera poreda s Plutonom za vikend, mogli bi doći do velikih realizacija.


Bik balansira ljubav i prijatelje


Bit ćete raspoloženi za romantiku zahvaljujući mjesecu u vašoj intimnoj zoni, ali Venera i Neptun su se poredali u vaš društveni sektor na isti dan, što je super za dubokoumne razgovore s prijateljima.


Podijelite vrijeme između ručka s prijateljima i romantične večeri s dragom osobom. Bit ćete sretni što ste izdvojili vrijeme za oboje.


Blizancu se smiješi centar pažnje


Sretni li ste! S mjesecom u zoni partnerstva na Valentinovo, veza će vam biti u centru pažnje, baš poput vas. Venera je sinkronizirana s Neptunom u vašoj zoni publiciteta upravo na taj dan.


Možda vezu odvedete na novu razinu ili se samo ludo zabavite na karaokama, ali imat ćete razloga za slavlje.


Najbolje od svega je što se Venera ravna s magičnim Plutonom u zoni intime za vikend, pa vam je pripremljen teren za romantiku.


Rakovima je vrijeme da usvoje zdrave navike


S mjesecom u zoni navika i Venerom i Neptunom u sektoru istraživanja, na Valentinovo bi trebali isprobati nešto zdravo s partnerom. Odradite zajednički trening ili radite smoothieje.


Sa suncem i Saturnom koji se vežu u zoni intime, prirodno je da vam je na umu dugoročno iscjeljenje.


Lav preuzima vodeću ulogu


Ponekad vam je Valentinovo samo još jedan dan u godini, ali ovoga se puta zvijezde poravnavaju tako da postajete potpuno zaluđeni ljubavi. S mjesecom u kući flerta i Venerom uz Neptun u zoni intime, činit će vam se da ste usred romantične komedije.


Djevica će uživati kod kuće


Dom je tamo gdje vam je srce, posebno s mjesecom u vašoj zoni udobnosti na Valentinovo. Bilo da kuhate ukusne obroke ili se samo mazite s patnerom, imat ćete nezaboravan spoj bez da napustite kuću.


Zahvaljujući Veneri i Neptunu u zoni veza sinkroniziranih s Plutonom u zoni romantike, ne treba vam ništa osim partnera da imate savršen dan.


Vage – otvorite srce!


Društveni ste leptiri i s mjesecom u vašoj trećoj kući komunikacije na Valentinovo, htjet ćete da svi vaši prijatelji znaju da su voljeni. Proslavite dan s prijateljima i kasnije odvedite partnera na spoj. Uza sve to, sretni Jupiter u vašoj zoni veza otvorit će vam oči i pokazati što je ljubav na najbolji mogući način.


Škorpion zaslužuje otmjeni spoj


Jedna od najboljih karakteristika Valentinova je što imate izliku da se lijepo sredite. S mjesecom u vašoj kući luksuza, počastite sebe i partnera otmjenim spojem; poput fine dine večere ili posjeta muzeju.


S Venerom i Neptunom u zoni romantike koji se slažu s Plutonom, vikend će vam biti glamurozan.


Strijelac bi se trebao izraziti


Ako čekate pravi trenutak da nekome kažete da ste zaljubljeni, pravi trenutak je Valentinovo.


Ljubavna božica Venera poravnava se sa iscjeljujućim Neptunom u sektoru emocija i pomoći će vam da procesuirate vlastite osjećaje.


Sunce je u skladu sa strpljivim Saturnom u vašoj zoni komunikacije pa ćete osjećaje izraziti vrlo jasno. Pripremite se da zasjate!


Jarac bi mogao odmoriti


Neka vam ovog Valentinova prioritet bude odmor. S mjesecom u vašoj 12. kući regeneracije, ne morate napraviti neku veliku produkciju da bi imali dan za pamćenje s partnerom.


Više ćete se zabaviti ako se zajedno povučete iz svijeta i jednostavno razgovarate o vlastitim snovima. Dobro poredani planeti pomoći će vam i da razvijete maštu te dođete do nekih super ideja.


Vodenjaci, izađite van!


Sunce i ozbiljni Saturn poredali su se u vaš znak na Valentinovo pa ste odlučni raditi na vezi koja pomaže vašem osobnom rastu. S mjesecom u zoni prijateljstva, okupite ekipu i proslavite uz večer društvenih igara ili u izlasku.


Venera i Neptun usklađeni su vam u zoni luksuza pa se lijepo obucite i počastite!


Ribama samo čarolija


Kada se Venera uskladi s Neptunom na Valentinovo, svemir će na vas baciti ljubavnu čaroliju. S takvom energijom ne možete pogriješiti pa slušajte vlastitu intuiciju i napravite što vam se čini dobrom idejom.


Sunce i prizemljeni Saturn u vašoj su duhovnoj zoni pa će se dogoditi prava magija na duge staze, piše Bumble.