Nedjelja, 10. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Rastave i prekidi

Horoskopski znakovi koji će se vjerojatno razvesti ove godine

Autor: Sanda Milinković

09.01.2023. 07:55
Horoskopski znakovi koji će se vjerojatno razvesti ove godine

Foto: iStock

Prema proricanju Susan Taylor, ova će godina biti puna promjenaLjubav je konstantni ciklus urnebesno lijepih i užasno bolnih trenutaka. Prema proricanju Susan Taylor, ova će godina biti puna promjena za mnoge od nas. Nekima će transformacije biti pozitivne, a nekima će se dogoditi nešto potpuno suprotno.


Za sve u vezama i brakovima, ide li vaša veza prema sreći ili prema tragičnom završetku? Astrologinja se konzultirala sa zvijezdama i za My Astrofame otkrila koja će se tri horoskopska znaka vrlo vjerojatno razvesti i prekinuti ove godine.


LAV će osjetiti izrazitu nekompatibilnost sa partnerom koja će ih potpuno razdvojiti. Lav će imati vrlo malo strpljenja, ali zato veliku želju da bude slobodan tijekom ljeta. Kraju bi se mogla približiti veza koja mu jednostavno ne odgovara.
DJEVICU će konačno slomiti dosadna rutina. Od srpnja do rujna, prolazit će fazu refleksije do te granice da će razmišljati o prekidu u srpnju. Čini se da bira pravo rješenje jer je posljednjih nekoliko mjeseci prilično nesretna.


Bolna odluka mogla bi se ukazati i VODENJAKU koji će s partnerom prekinuti da bi se spetljao s nekim drugim početkom ljeta ili krajem godine. Zbog toga će neko vrijeme biti rastrgan između strašne ljubomore i euforične ljubavne afere.