Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zanimljiv slučaj

Žena u poznatom webshopu naručila novu jaknu pa pronašla nešto posve neočekivano u džepu

Autor: Life

15.03.2023. 07:56
Žena u poznatom webshopu naručila novu jaknu pa pronašla nešto posve neočekivano u džepu

Foto: iStock

Callie je svoje otkriće podijelila na TwitteruKoliko puta vam se dogodilo da ste naručili neki komad online, no ono što je stiglo nije izgledalo poput predmeta na slici? Je li vam se možda dogodilo da ste uz naručenu robu dobili još nešto u paketu? To se upravo dogodilo 25-godišnjoj Callie Doyle iz Škotske. 


Djevojka je preko online shopa Pretty Little Things naručila bomber jaknu u stilu motornih utrka. Jaknu je naručila za 60 eur. Komad je posve odgovarao onom što je vidjela na web stranici, osim jednog detalja. 


Naime, Callie je u džepu jakne pronašla ni manje ni više nego ključeve za auto. Možda bi čovjek na prvu rekao da je Callie uz shopping dobila i jackpot, no istina je zapravo posve drugačija.Ključevi u autu su zapravo dokaz da je netko prije naručio dotičnu jaknu te ju iz nekog razloga vratio webshopu. Webshop pak nije provjerio sadržaj jakne nego ju je samo vratio u ponovno u prodaju.


Callie je svoje otkriće podijelila na Twitteru kojeg je vidjelo preko milijun korisnika. Kako Tag24 prenosi zbog toga je objavu vidjela i autokuća Mon Motors koja pretpostavlja da je dotični Audi upravo prodan kod njih.


Stupili su u kontakt objasnivši da na temelju ključa mogu doći do automobila te tako i do vlasnika. Jesu li ključevi stigli do svog vlasnika, Callie kasnije nije objavila.