Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

AIR TOUCH BALAYAGE

Novi trend bojanja kose izgleda iznimno lijepo i prirodno

Autor: Mija Dropuljić

09.02.2024. 10:16
Novi trend bojanja kose izgleda iznimno lijepo i prirodno

Foto: iStock/NLAko želite novu frizuru u 2024., svakako isprobajte tehniku bojanja Air Touch Balayage. Jer ne samo da pruža više boje u kosi, već pruža elegantan look. Već sam naziv tehnike bojanja otkriva o čemu se radi. Uz pomoć balayagea, frizer za vas stvara posebno prirodan izgled koji izgleda gotovo kao da je sunce izazvalo mnoštvo malih zlatnih svjetlucanja koji prolaze kroz vašu kosu.


Tehnika bojanja posebno je popularna kada treba malo posvijetliti kosu. Tamo gdje su se prije koristila jaka sredstva za izbjeljivanje, puno nježniji balayage sprječava suhu kosu i lomljive vrhove. Air Touch Balayage ide korak dalje i obećava još nježniju i prirodniju posvijetljenu kosu.


Balayage izgleda tako prirodno jer je posvijetljeno samo nekoliko nježnih pramenova kose umjesto cijele kose. Pramenovi se nanose ručno i osiguravaju posebno mekan prijelaz. Air Touch Balayage sada ide korak dalje i čini da pramenovi kose izgledaju još finije što funkcionira tako da frizer boja pojedinačne pramenove kose, posebice mladu kosu koja uvijek pomalo divlje „bježi“ od ostatka. Rezultat je posebno prirodan ton kose koji izgleda kao da nije bojan – samo malo svjetliji i svježiji.
Ovisno o vašim osobnim preferencijama, tehnikom Air Touch Balayage kosu možete promijeniti u zlatnu ili pepeljastu boju. Mogući su čak i vrlo nježni pastel akcenti u ljubičastoj ili ružičastoj boji.


Izbjegavajući oštre prijelaze boja, ne morate se stalno vraćati frizeru kako biste osvježili ton kose jer izrast djeluje neupadljivo i prirodno. Osim toga, uz ovu tehniku, potrebno je puno manje izbjeljivati kosu kako bi se postigao željeni učinak posvjetljivanja, što osigurava da je vaša kosa sveukupno zdravija i – unatoč boji – zaštićena.