ponedjeljak, 22. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

AW 23/24

Završio je Tjedan muške mode u Parizu, pogledajte uzbudljive revije iza nas

Autor: S.M.

23.01.2023. 12:52
Završio je Tjedan muške mode u Parizu, pogledajte uzbudljive revije iza nas

Foto: REUTERS

Modna kuća Schiaparelli danas otvara Tjedan visoke modeZavršio je Tjedan muške mode u Parizu, a fotoaparati i laptopi svjetskih lifestyle i fashion časopisa bili su okrenuti prema pariškoj prijestolnici gdje se u bogatom i zgusnutom rasporedu kroz šest dana moglo vidjeti doista svega.


Luksuzni Hermès, Dior, Givenchy, Saint Laurent, zatim KidSuper, Junya Watanabe i nova imena na sceni poput Biance Saunders i Bottera, pokazali su da muška moda za sezonu 2023./24. više ne poznaje tradicionalno dodijeljene muško/ženske modne komade.


Tijekom Diorove revije, hlačice su bile tolikog volumena da su nalikovale na suknje. Ludovic de Saint Sernin i Loewe prikazali su “seksi tijela” koja su nosili bokserice s kožnim čizmama, a Saint Laurent nastavio je tradiciju započetu još 1967. godine kada je transformirao muževna odijela u ženstvena, samo ovoga puta obrnuto.
Na toj smo reviji imali prilike vidjeti dugačke i strukirane kapute, baršun i svilene košulje inspirirane Laurentovom rodnom Sjevernom Afrikom.


Tjedan muške mode završio je revijom kuće Maison Margiela kojoj je prisustvovala Kylie Jenner, a u Parizu danas modna kuća Schiaparelli otvara Tjedan visoke mode.


HermèsDiorGivenchyYves Saint LaurentLouis VuittonMaison MargielaLoewePrada