Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

“Rebirth”

Xenia Design lansirala nesvakidašnju kolekciju, na granici stvarnog i izmaštanog

Autor: S.M.

18.02.2023. 09:09
Xenia Design lansirala nesvakidašnju kolekciju, na granici stvarnog i izmaštanog

Foto: Matej Jurčević

Prepoznatljive XD siluete dolaze u plavim bojama i tonovima inspiriranim nijansama Jadranskog mora“Pozivamo vas da prvi istražite najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2023. Dizajnirali smo nesvakidašnju kolekciju i nadamo se da ćemo vam prenijeti istu emociju i zadovoljstvo koje smo mi imali radeći na njoj”, stoji u priopćenja renomiranog brenda, pionir modne avangarde u regiji, Xenia Design.


Ultramarin, azurna i tirkizna boja pod plavim nebom… Prepoznatljive XD siluete dolaze u plavim bojama i tonovima inspiriranim nijansama Jadranskog mora. Prozračne i mrežaste tkanine s detaljima koji reflektiraju svjetlost savršene su za toplije vrijeme.

“Osim mora, u printevima ćete pronaći motive pijeska, zemljanih slojeva koji se zgušnjavaju i prorjeđuju te vizualno dinamiziraju površinu tekstila, a kampanja za novu kolekciju je posveta moru”, dodaju.


XD SS23 je oda kreativnosti, dizajnu koji slavi individualnost i proizvodnji koja je usredotočena na strategije koje na prvo mjesto stavljaju održivost.


U kolekciji je posebna pažnja posvećena kvaliteti i umijeću izrade i koja je u cijelosti proizvedena i dizajnirana u Hrvatskoj.


___


fotografije: Matej Jurčević
make up i kosa: Petra Sever
model: Antonija Marić (Faith Model Management)