Srijeda, 29. studenog 2023

Weather icon

Vrijeme danas

4 C°

ČUVAJTE LEĐA

Ovo su horoskopski znakovi koji će vas prvi izdati

Autor: S.M.

23.11.2022. 09:26
Ovo su horoskopski znakovi koji će vas prvi izdati

Foto: iStockSvaki horoskopski znak ima reputaciju koja ga prati i neke njegove značajke su dobre, a neke baš i nisu. Kada razmišljate o tome koji horoskopski znak će vas prvi izdati, vjerojatno vam već netko pada na pamet. Iako je svatko sposoban za izdaju i zabijanje “noža u leđa”, postoje razlozi zašto će takav potez neki napraviti među prvima.


Znakovima vladaju određeni planeti i njihovo je ponašanje određeno upravo njime. Koliko ste ozbiljni, društveni i kakve ste sreće, određuje se vladajućim planetom, elementom i modalitetom.


Profesionalna astrologinja Stina Garbis za Bustle je zaključila da se naposljetku sve svodi na vladajući planet baziran na mitologiji.
Primjerice, Blizanci su poznati po svojoj ljubavi prema drami i njima vlada Merkur. S obzirom na to da je ovaj planet povezan s komunikacijom, Blizanac bi vas mogao izdati tako da vas ogovara i negdje oda vašu tajnu.


Svaki znak ima svoju kombinaciju vrlina i mana, ali niti jedan nije sto posto dobar ili loš. Astrologija služi da bi pomogla u shvaćanju pojedinih ljudi koji vas okružuju, ali ne da bi vam govorila s kime se trebate družiti ili ne.


U svrhu zabave, Garbis je izdvojila nekoliko horoskopskih znakova koja će vas najvjerojatnije izdati.


Ovan


Kao prvi znak zodijaka, Ovan ima tendenciju “samo ja” nastupa. Vrlo su ambiciozni, kompetitivni i uvijek se kreću prema broju jedan. Zbog toga bi vas mogli brzo izdati ako zaključe da su ugroženi nečijom dominacijom.


“Njima vlada planet Mars, bog rata, i ponekad će zakuhati nevolju samo da je zakuhaju. Mogu se boriti za zadovoljiti, a ako ste na njihovoj strani bit će vam potpuno odani. No, ako se osjećaju ugroženima, morat ćete se pripaziti iznenadnih napada”, kaže Garbis.


Blizanac


Ako ste upoznati s astrologijom, Blizanac vas na ovom popisu ne bi trebao čuditi. Razgovorljivim Blizancima vlada Merkur zbog čega mogu biti “maleni vražićci koji vole dramu”.


Vrlo se lako prilagode situaciji i imaju sposobnost komunikacije s bilo kime što je vještina koji itekako dobro koriste. Ali, s obzirom na to da ih predstavlja pojam “blizanca”, imaju tendenciju biti dvolični.


“Bila bih oprezna kod otkrivanja tajni Blizancu jer su vrlo brbljavi i vole tračati. Bit će pristojni prema vama, ali ako pronađu imalo prljavštine, ogovarat će vas po cijelom gradu.


Vole biti prvi i bez oklijevanja će pregaziti nekoga da bi tamo dospjeli”, kaže Garbis i dodaje da su Blizanci poznati i po tome što je od svih horoskopskih znakova, najizglednije da će vas ovaj prevariti.


Škorpion


Od svih horoskopskih znakova na listi, Škorpion je najviše zanimljiv jer će vas njihova izdaja boljeti više od one koju će vam pripremiti Ovan i Blizanac. Škorpionom vlada Pluton, bog podzemlja koji će vas “uvući” i nikada vas neće pustiti.


“Ako naljutite Škorpiona, čuvajte se. Oni neće napasti ako nisu isprovocirani pa kada dođe do izdaje, uvijek postoji uzrok koji ju je izazvao. Što ste napravili da naljutite Škorpiona je zapravo bolje pitanje”, kaže Garbis.