Utorak, 18. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Poput prave dive

VIDEO Mačka ima svoj vlastiti “stan” na kojem bi joj mnogi pozavidjeli

Autor: Mija Dropuljić

19.10.2023. 07:47
VIDEO Mačka ima svoj vlastiti “stan” na kojem bi joj mnogi pozavidjeli

Foto: iStock

Zavirite u mačji stan s pet zvjezdicaAko imate psa ili mačku, sigurno ste poput većina vlasnika u početku imali jedan ležaj ili jastuk za svog kućnog ljubimca. No, kako je vrijeme prolazilo, nekako se uvijek dogodi da čupavi član obitelj posjeduje pravo malo carstvo ležajeva, igračaka i poslastica. 


Svi mi volimo zaviriti u nečiji stan, no jeste li ikad zavirili u mačji apartman s pet zvjezdica?


TikTok korisnica Meredith Ragdoll Cat na svom profilu je podijelila pogled u “apartman” svoje mačke na kojem bi joj svaka mačka zavidjela. A i poneki čovjek. 


@meredith.ragdoll Cat apartment size! 😸 #cats #catsoftiktok #ragdollcats #ragdollcatsoftiktok #catlovers #cattok #catapartment #crazycatlady #catvideo ♬ Wassup Gway – FamousSally & YB


Na videu je Meredith šaljivo napisala da je često korisnici pitaju koliko je velik prostor namijenjen njenoj maci, a ona je pokazala da mačka doslovno ima svoju sobu. 


U sobi se nalazi čak i krevet i sofa za mačju divu, a ljepotica ima i čak i famozno jaje u kojem se može ljuljati. Video je izazvao brojne komentare, a mnogi su se nasmijali na činjenicu da maca uz sav namještaj na kraju odmara i uživa na podu.