Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Želja za znanjem

"U kojoj je državi Francuska?", "Životni vijek zmaja" i ostala bizarna pitanja upućena Googleu

Autor: Lucija Sučić

31.12.2022. 07:14

Foto: Pexels

Evo su samo neka od neobičnih pitanja koja su Britanci ove godine pitali najpoznatiju tražilicu na svijetuOd početka do kraja, 2022. godina bila je prepuna nagađanja.


U vremenima kada se suočavamo s nekim pitanjima na koje ne znamo odgovor, mnogi se okreću Googleu, tražilici koja ako ništa ne osuđuje.


Googleu su se ove godine okretali i Britanci te su tražili odgovore na brojna pitanja, no neka od njih su zaista bizarna, prenosi Mirror.
“Kako sušiti špagete?”, primjerice, bilo je jedno od gorućih pitanja koja su zanima Britance, a među neobičnim interesima pronašlo se i zanimanje za pitanje: “Zašto patke kvocaju, a ljudi ne?”.


Prema Googleu, nisu jedini koji su se zapitali: “Je li Elon Musk robot?”, no malo je zabrinjavajuće bilo pitanje: “U kojoj je državi Francuska?”.


Britanci su pokazali afinitete i prema ne-ovosvjetovnim stvarima, poput: “Jesu li sirene stvarne?”, dok su neke od njih zanimale “Upute za vremeplov” i “Životni vijek zmaja”.


Sigurno nisu jedini koji su Google upitali pitanje koje bi se sramili upitati nekoga od svojih bližnjih, a srećom, Internet je uvijek tu za takve stvari!