Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Jesenski hit styling

Trendi kombinacija: nosite omiljene tajice uz ove popularne čizme

Autor: Mija Dropuljić

22.10.2023. 08:04
Trendi kombinacija: nosite omiljene tajice uz ove popularne čizme

Foto: iStock

In su visoke čizme koje dosežu do ispod koljenaVeć odavno tajice nisu rezervirane samo za odlazak u terenu, trčanje ili neobveznu kavu na brzinu. Tajice su postale onaj komad koji se nosi za razne prigode, čak i za večernje izlaske. 


Kao i prethodnih sezona, i ove jeseni je ovaj komad veoma tražen. Najpopularnije su, očekivano, debele crne tajice. Više je razloga za to – naime, crne tajice se veoma jednostavno kombiniraju uz ostale odjevne predmete i pašu uz brojne modne izričaje. Slobodno možemo reći kako su crne tajice nešto poput omiljenog para traperica.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.


 


Objavu dijeli MARILYN (@nlmarilyn)


Ova jesen se pobrinula da tajice nosimo uz izuzetno stylish čizme zbog čega dotična modna kombinacija izgleda fantastično. Nose se ravne i čizme na petu do koljena, bilo da ćete odabrati popularne kaubojke ili se odlučili za elegantan model sa sofisticiranom štiklom.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Alexandra Pereira (@alexandrapereira)


Čizme do koljena izvrsno pristaju uz omiljeni par tajica. Ovu kombinaciju obožavaju brojne svjetske influencerice koje su nam poslužile za stilsku inspiraciju. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Kate Hutchins (@kateehutchins)


Kako su tajice uske, poigrajte se s proporcijama i odlučite se za oversized bluze, duge blejzere i voluminozna pletiva. Odličan styling sastoji se i od obične bijele majice šireg kroja, bezvremenskog balonera ili kožne jakne i sve to ćete, naravno, zaokružiti visokim čizmama.