Utorak, 28. studenog 2023

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Urnebesno

Prizor kao iz crtića dokazuje da su Tom i Jerry stvarni!

Autor: Mija Dropuljić

11.01.2023. 08:12
Prizor kao iz crtića dokazuje da su Tom i Jerry stvarni!

Foto: iStock

Neodoljiva igra lovica nikoga ne ostavlja radvnodušnimKao i mnogima od nas, sigurno su vam tijekom djetinjstva omiljeni crtići bili oni s Tomom i Jerryjem! Međusobne spačke ova dva crtana lika uveseljavale su generacije, a upravo se na internetu pojavila snimka koja pokazuje da i stvarni život ponekad izgleda kao da je ispao upravo iz tog crtića! 


Naime, internetom kruži snimka koja prikazuje mačku i miša kako se međusobno jure i bore baš poput likova Toma i Jerryja. Video koji je podijelio korisnik Twittera Viral Hog prikazuje crno-bijelu mačku i malog miša kako se naganjaju, dok ga mačak svim silama pokušava uloviti svojim šapama.
Viralni video koji je prikupio preko 140 tisuća pregleda prikazuje ozbiljan i intenzivan trenutak između mačke lutalice i malog miša, koji se žestoko i opako gledaju. Miš se pokušava obraniti i tjera mačku, no mačka kao da je raspoložena za napad te šapom udara glodavca. No mali miš se itekako ne namjerava predati! Pred kraj videa gledatelji mogu vidjeti kako mačka prihvaća poraz, uzmiče i odlazi dok ju je miš otjerao. Crtić je postao stavrnost!