Četvrtak, 30. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Bez raščupane kose

Predstavljamo idealnu frizuru za dugu kosu ispod zimske kape

Autor: Lucija Sučić

29.11.2022. 07:25
Predstavljamo idealnu frizuru za dugu kosu ispod zimske kape

Foto: Freepik

Smeta li i vas kada kapa pokvari frizuru?Zimske kape odličan su modni dodatak, a uz to čuvaju nas od hladnoće. No sve je to divno i krasno dok ne stignete negdje gdje morate skinuti kapu s glave i držati plačeve da svaka dlaka neće otići na svoju stranu.


Očito je da klasične frizure poput visokih repova, punđi i sličnog padaju u vodu kada je u pitanju istovremeno nošenje kape, ali imamo prijedlog za vas, i to vrlo jednostavan: pletenice!


Osim što izgledaju totalno šik, pletenice su zapravo odlična frizura za hladne dane upravo zato jer je tada kosa puno osjetljivija, a pletenicama ju možete zaštititi od pucanja i vanjskih utjecaja.
Još jedna super stvar je ta što možete izabrati između različitih vrsta pletenica: od ribljih kosti, klasičnih pletenica, pa do onih “izvučenih”, bilo koje na kapu će izgledati totalno slatko i trendi.


Kada skinete kapu, nećete se morati bojati da će se vaša frizura uništiti, a ako koja vlas kose zaluta, pletenice su ionako vrsta frizure koja ne mora biti savršeno zaglađena, već dopušta “messy chic” look.


Dodatan bonus je što s njima možete i prespavati i drugog dana imati lijepe valovite uvojke!