Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Supernova centar

Posebne prigode obilježite posebnim poklonom

Autor: ZL Promo

23.05.2024. 07:30
Posebne prigode obilježite posebnim poklonom

Sezona je raznih proslava i svečanosti, a ako ste u potrazi za idealnim poklonom, Supernova Zadar najbolja je shopping destinacija.


Krizme, vjenčanja, mature, diplome, krštenja i rođendani samo su neki od događaja koje posebno pamtimo, a kako biste slavljenicima uveličali njihov važan dan, poklonite im nešto lijepo i pomno odabrano. U trgovinama centra Supernova pronaći ćete poklon za svačiji ukus. Zlatni ili srebrni nakit već su tradicionalno čest odabir jer, osim što su dobar modni detalj, trajna su uspomena. Trendi modeli svidjet će se mladima, a nešto klasičniji onima koji najviše vole bezvremenski dizajn. Time se možete voditi i odlučite li darovati sat. Ovakav poklon podjednako je lijep i praktičan, a praktični mogu biti i neodoljivi parfemi ili kvalitetna kozmetika koja uvijek može biti zgodan poklon za brojne prigode. Nešto što će svakako biti draga uspomena je i knjiga s posebnom posvetom, a istražiti možete i ostatak darovnog programa specijaliziranih odjela i trgovina centra. 


U centru Supernova očekuje vas još jedan, po mnogima i najpraktičniji poklon. Radi se, naravno, o Supernova poklon kartici koju je moguće koristiti u centru Supernova Zadar, te u svim ostalim Supernova centrima diljem Hrvatske. Dovoljno je uplatiti željeni iznos i shopping iz snova nadohvat je ruke. Vrlo je praktična opcija i online kupovina kartice pa tako nabavku poklona možete odraditi iz udobnosti vlastitog doma. Ovakav poklon dobar je izbor i zbog toga što slavljenici svoju karticu mogu iskoristiti gdje i kada to njima najviše odgovara – uplaćeni iznos na kartici iskoristiv je čak 12 mjeseci. Dileme nema, Supernova poklon kartici obradovat će se i najzahtjevniji. Više detalja i informacije o kupovini kartice pronađite na web stranici centra. Uživajte u proslavama s najbližima, a nabavka poklona neka bude jednostavna i laka.