Petak, 14. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

"Qualite, Personalite, Simplicite"

Poche Paris donosi novu kampanju u suradnji s Robertom Severom, torbe su nam posebno chic

Autor: Life

06.06.2024. 09:05
Poche Paris donosi novu kampanju u suradnji s Robertom Severom, torbe su nam posebno chic

Foto: Robert Sever

Kolekcija donosi inovativne komade obuće i torbi koji zrače suvremenim stilom, kvalitetom i elegancijomPoche Paris predstavlja svoju novu proljetno-ljetnu kolekciju, ostvarenu u suradnji s poznatim dizajnerom Robertom Severom koji je ove sezone preuzeo ulogu art directora i fotografa nove kampanje.


Kolekcija donosi inovativne komade obuće i torbi koji zrače suvremenim stilom, kvalitetom i elegancijom.Kohezivni dizajn obuće i torbi


Kolekcija obiluje mnogim novitetima koji su vjerni filozofiji brenda Poche Paris – stvaranju suvremene i kvalitetne obuće za žene i muškarce. Raspon modela uključuje udobne mokasine za svaki dan, seksi sandale s visokom petom, pletene ravne sandale te udobne natikače, savršene za ljeto.


Torbe, kao glavni modni dodatak, vizualno prate ovu priču te su, kao i obuća, izrađene od najkvalitetnijih talijanskih materijala. Kohezivni dizajn obuće i torbi donosi lako kombiniranje komada za svaku priliku.


Vizuale za ovu kolekciju potpisuje Robert Sever, koji je u ulozi fotografa pronašao inspiraciju u starim plemićkim portretima. Na tim portretima plemići drže dragocjenosti koje simboliziraju njihov status i moć, a kroz Severove fotografije, obuća postaje dragocjenost svakog ormara, stoji u priopćenju.

Edicija ekskluzivnih komada


“Za ovu priču bila mi je idealna moja muza, Ana Stanković s kojom radim već dugi niz godina. Za mušku kolekciju izabrao sam Josipa Čolića, koji utjelovljuje ideju suvremenog mladog muškarca – za kakve je i stvorena Poche kolekcija,” istaknuo je Sever.


Poche Paris već nekoliko sezona nudi i selekciju odjeće iz kolekcije Robert Sever u svom dućanu u Zagrebu, u Gajevoj ulici. Ovoga puta, brend je pripremio posebnu ediciju ekskluzivnih komada dostupnih samo u ovoj ponudi.


Dugi niz godina obuća Poche Paris ukomponirana je u revije i kampanje brenda Robert Sever, što potvrđuje dugogodišnju uspješnu suradnju.


“S brandom Robert Sever surađujemo već nekoliko godina kroz revije i vizuale koje on stvara za naš brend. Kao art director ove sezone, osmislio je odličnu vizualnu kampanju u kojoj smo uspjeli uključiti i modele.”, govore iz Pochea.


Poche Paris, francuski modni brend, utjelovljuje bit pariškog stila – sofisticiranost i stav. Osnovan 2020. godine, brend je brzo stekao priznanje zbog svoje predanosti kvaliteti, individualnosti i jednostavnosti.


Njihov slogan, “Qualite, Personalite, Simplicite,” naglašava posvećenost pružanju besprijekornih proizvoda koji rezoniraju s ljubiteljima bezvremenske pariške mode.


Inspirirani vibrantnom kulturom i duhom Pariza, njihov dizajn odražava ove elemente, osiguravajući da svaki komad zrači jedinstvenim.

_


Photo i styling- Robert Sever
Modeli- Ana Stanković i Josip Čolić
Make up- Monika Špoljar i Sabina Šarić Novak za Jane Iredale
Kosa- Marta Habeić za Kuća Četki
Organizacija- Slobodan Velicki