Utorak, 26. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

udobno i prozračno

Pletivo se nosi i ovoga ljeta. Evo gdje možete naći fora pletene komade

Autor: Mija Dropuljić

05.05.2023. 18:26
Pletivo se nosi i ovoga ljeta. Evo gdje možete naći fora pletene komade

Foto: iStockKada pomislimo na proljeće i ljeto, sigurno nam među prvim asocijacijama nisu pleteni komadi – nekako ih uvijek vežemo uz hladne dane.


Vjerovali ili ne, pleteni komadi su jedni od najugodnijih odjevnih predmeta za toplije dane. Naime, napravljeni su od lagane pletenine, prozračni su te u isto vrijeme griju i hlade.


Svake godine se pojavi pokoji pleteni komad, pretežito su u pitanju kukičane prozirne haljine za odlazak na plažu. Prošlog ljeta su se po prvi put pleteni komadi pojavili u većem broju – u ponudi su bile haljine za svaki dan i večer.
Pleteni komadi za toplije dane su ultimativni trend. Ovog proljeća u ponudi se nalaze haljine, hlače, veste, ali i topovi. Pretežito dolaze u neutralnim zemljanim tonovi, poput bež nijansi, a popularne su podjednako i prljavo bijela i crna.


Tu i tamo mogu se naći haljine ili topovi u jarkim bojama, no većinom se nose nježne nijanse, poput pastelnih tonova roze, plave i zelene.


Provjerili smo aktualnu ponudu vodećih high street brendova i pronašli fantastične pletene komade u kojima ćete poželjeti provesti cijelo proljeće i ljeto.(Zara 15,95 eura) (Mango 25,99 eura) (Zara top 15,95 eura) (Zara 29,95 eura) (Stradivarius 25,99 eura) 


 


( Zara top 29,95 eura) (Bershka top 19,99 eura) (Mango 19,99 eura) (Bershka 35,99 eura) (Zara 49,95 eura)