Srijeda, 4. listopada 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Ušteda

Ova ekstremno škrta multimilijunašica jede mačju hranu kako bi uštedjela novac

Autor: Lucija Sučić

11.01.2023. 07:52
Ova ekstremno škrta multimilijunašica jede mačju hranu kako bi uštedjela novac

Foto: YouTube

Mislite da svi milijunaši jedu samo najskuplje?Sigurno je većina barem jednom maštala o tome kako bi bilo biti milijunaš: što odjenuti, kako provoditi dan, što jesti…


Vjerojatno je zadnja stvar koju zamišljate da bi ikoji multimilijunaš ovog svijeta jeo je mačja hrana, no za Aimee Elizabeth, prozvanu “najškrtijom multimilijunašicom na svijetu”, to je standardan obrok.


Aimee na svom računu posjeduje više od pet milijuna dolara, a njen bizaran način života prikazan je u TLCevoj emisiji “Extreme Cheapskates”.

Njenu neobičnu prehrambenu naviku u emisiji je otkrio njezin prijatelj:


“Jedan od slučajeva kada sam primijetio da je Aimee škrtica bio je kada sam ju jednom posjetio i ona me pitala želim li ručak”.


“Rekao sam: ‘Naravno’. Ona mi je napravila sendvič s tunjevinom. Dok sam jeo sendvič, pomislio sam: ‘Ovo je malo sumnjivo, što je ovo?'”, ispričao je.


“A onda sam pogledao na radnu ploču i primijetio sam da su ondje bile prazne konzerve mačje hrane. Pomislio sam: ‘Ne, ona to nije učinila!'”, nastavio je.


Aimee je bez ustručavanja priznala da se doista radilo o mačjoj hrani, te je tada priznala da preferira kupovati mačju hranu jer je jeftinija od ljudske, točnije, da košta 30 centi manje.


Ovo je samo jedna od ekstremnih stvari koje Aimee radi kako bi uštedila. Također, odbija baciti spužvice za pranje posuđa sve dok se doslovce ne raspadnu, te unatoč tome što živi u velikoj kući, odbija imati čistačicu koju se ponudio platiti njen bivši suprug, jer smatra da je čišćenje dobra vježba.


Svakom svoje…