Subota, 20. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Trendi boja

Ova boja svakom stylingu pruža eleganciju i luksuz

Autor: Mija Dropuljić

13.01.2023. 08:25
Ova boja svakom stylingu pruža eleganciju i luksuz

Foto: iStock

S ovim kombinacijama uvijek ćete izgledati dobroSvaka boja ima svoje djelovanje i ostavlja posve drugačiji dojam. Dok, primjerice, crvenu vežemo uz nešto vatreno, bijela djeluje prozračno, dok zemljani tonovi aludiraju na prirodu. Na to kakav dojam ostavlja vaša modna kombinacija ne utječe samo odabir pojedinih komada nego i njihova boja. 


Modna kuće i modne influencerice su već odlučili koja je to boja koja će obilježiti prve modne dane 2023. godine. Bez konkurencije to je bež. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Carmen (@heycarmen)


Već smo u protekloj godini mogli uočiti bež boju u brojnim modnim kombinacijama, što je aludiralo da možemo očekivati povećanje njene popularnosti. I to se dogodilo – bež boja je trenutno vodeća it boja. 
Bež boja se povezuje uz eleganciju, klasiku, ali i luksuz. Ona je bezvremenski odabir koji se uz to veoma jednostavno kombinira. Uz prikladan odabir drugih boja, uskočit ćete u modnu kombinaciju koja obara s nogu i poručuje kako modu držite u malom prstu. 


S ovom kombinacijom nećete pogriješiti


Jedna od najpopularnijih kombinacija ove zime je bež od glave do pete. Influencerice biraju sve komade u ovoj trendi boji. No, ako želite bež boju uvrstiti postepeno u svoje stylinge, odaberite za početak bež modni dodatak, poput vunenog šešira ili toplog šala. 


Dobra investicija je bež džemper ili dolčevita. Dotični komadi nikad neće izaći iz mode, a vi ćete imati kvalitetan i bezvremenski odjevni predmet kojeg možete nositi svake zime iznova. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chloë Mcginley (@chloemaymcginley)


Klasik među bež komadima su vuneni blejzeri i topli klasični kaputi. 


S bež komadima ćete uvijek igrati na sigurno stoga slobodno uložite koju euro više u pojedini komad, pogotovo na sniženjima možete pronaći kvalitetan i raznolik odabir. Na bež komade gledajte kao na dugoročnu investiciju. Možda su ove zime izrazito trendi, no to je boja koja je vječni modni klasik i treba se naći u vašem ormaru.