Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Staklena manikura

Novi trend kristalno prozirnih noktiju izgleda fantastično, evo kako ga postići

Autor: Mija Dropuljić

15.02.2023. 08:15
Novi trend kristalno prozirnih noktiju izgleda fantastično, evo kako ga postići

Foto: [email protected]

Stakleni nokti za manikuru pravi su klasik i jednako su elegantni koliko i izvanredniSmatraju se apsolutnim klasikom manikure: stakleni nokti. U pitanju je manikura koja se vraća svakih nekoliko sezona, a njezine mogućnosti kreacija su jednako neobične koliko i prikladne za svakodnevnu upotrebu. Tako se bez problema mogu stilizirati za odlazak na posao, ali i uz večernji outfit.


Naravno, jasno je da “stakleni nokti” nisu pravo staklo, ali nokti izgledaju gotovo prozirno. Možda na prvi pogled nećete primijetiti staklastu teksturu, ali prozirni vrhovi noktiju daju posebno ekstravagantan štih. Ovisno o vašim osobnim preferencijama za boju, oblik i duljinu, možete ih mijenjati tako da pristaju uz svaku vašu odjeću, 


Jedini problem s ovim neobičnim izgledom jest da, nažalost, staklene nokte nećete moći postići bez nekih kemikalija. Stoga je za ovakav tip manikure preporučljivo ili posjetiti salon za nokte kojem vjerujete ili odabrati umjetne nokte koji se mogu pronaći u većim drogerijama.
Oni su i najbolja opcija jer se mogu jednostavno nanijeti ljepilom za nokte i kasnije ponovno ukloniti. Ako se pravilno koriste, manje su štetni za vaše prirodno ležište nokta, a svejedno pružaju taj wow efekt staklene manikure!