Srijeda, 28. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Grinch VS Djed Božićnjak

Nova kontroverzna "fora" na mrežama. Nekim roditeljima zbilja treba oduzeti pristup internetu

Autor: Sanda Milinković

26.12.2022. 08:03
Nova kontroverzna

Foto: TikTok Screenshot

U moru suludih izazova po TikToku, posebice su šokantni oni u režiji roditeljaI dok se dušebrižnici zgražaju nad Instagramom i TikTokom gledajući mladost kako “scrolla” do bola i pitajući se zašto su toliko investirani u društvene mreže, roditelji ponovno “napadaju”.


U moru suludih izazova po TikToku kojima smo svjedočili proteklih godina posebice su šokantni oni u režiji roditelja koji za žrtve svojih “fora” ne biraju ni sredstva ni dob djeteta.


Posljednji hit na ovoj popularnoj mreži postao je Grinch zbog kojeg vidimo djecu u suzama.
Objasnimo.


Roditelji su na okupljanjima počeli glumiti Djeda Božićnjaka koji klincima nosi poklone. Dok dječica željno iščekuju poklone i vesele se najpoznatijem djedici na svijetu, nedugo nakon njega ulijeće Grinch.


I to ne onaj simpatični Grinch koji je naposljetku zavolio Božić nego u nekim video-snimkama doista jezivi Grinch koji napada Djeda Božićnjaka. I tuče ga.


Sve se to odvija ispred dječice koja se toliko prepadnu da počnu plakati, vrištati i skrivati se po prostorijama.


Roditelji smatraju njihove reakcije smiješnima pa brže bolje dižu sadržaj na društvene mreže ne bi li došlo do pokojeg “srca” ispod objave. I do pokojeg novinskog retka kojim se pokušava objasniti da nisu samo djeca i tinejdžeri “krivi” za sulude TikTok izazove.


Itekako su krivi i roditelji kojima ovakav dječji strah možete biti smiješan i vrijedan dijeljenja bespućima interneta.


@mercilessgod187 #christmas #xmas #mrgrinch ♬ original sound – MercilessGod187

Brojni su u komentarima osudili ovakve objave kazavši da ovo nije dječja igra te da se “fora” mogla izvesti i na puno lakši način koji bi djeci mogao biti smiješan.


“Kad učiteljica pita što je dobio za Božić, dječak će odgovoriti: PTSP”, “Za Božić su dobili traumu”, “Ovo će dijete imati problema s bijesom” i “Doista ne razumijem zašto bi netko želio uznemiriti svoju djecu na ovakav način”, neki su od komentara ispod objava koje su prikupile milijunske preglede.