Srijeda, 29. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Šok i nevjerica

Nicolas Cage: "Bio sam siguran da sam s drugog planeta". Ostao u šoku kada je otkrio da nije

Autor: L. S.

14.12.2022. 11:51
Nicolas Cage:

Foto: FOTO/Wikimedia Commons

Poznati glumac otkrio je da je kao dijete bio uvjeren da je vanzemaljacU nedavnom je intervjuu poznati američki glumac Nicolas Cage otkrio da je kao dijete bio uvjeren da je vanzemaljac.


Ispričao je kako se šokirao kada je u posjetu liječniku otkrio da ima posve normalne organe i kostur kao i svi.


“Bio sam šokiran onog dana kad sam kao dijete otišao u ordinaciju i saznao da imam normalne organe i normalan kostur jer sam bio siguran da sam s drugog planeta”, rekao je Cage, kako prenosi Mirror.
Ovo je samo jedna od crtica koju je glumac otkrio, te je izjavio kako je razlog njegovog ulaska u svijet glume bila njegova društvena nespretnost: “Imao sam poteškoća u povezivanju s drugim ljudima”, kazao je.


Za Cagea nije neobično dijeliti neobične priče iz života, pa je tako jednom ispričao i smiješnu priču (no tada priznaje podosta strašnu) o iskustvu koje se dogodilo prije 11 godina.


Naime, Cage je sa svojom obitelji tada živio u Orange Countyju. Jedne noći spavao je sa svojom ženom u krevetu dok je njihovo dvogodišnje dijete spavalo u drugoj sobi.


“Otvorio sam oči i ispred mene stajao je čovjek, posve gol, noseći moju kožnu jaknu i jedući ledeni štapić ispred mog kreveta. Znam da zvuči smiješno… Ali bilo je zastrašujuće”, ispričao je.