Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

My Secret Case

Nesvakidašnja inicijativa: intimnije uskršnje jaje koje sadrži igračke za odrasle

Autor: Šarlota Brnčić

31.03.2023. 07:55
Nesvakidašnja inicijativa: intimnije uskršnje jaje koje sadrži igračke za odrasle

Foto: Pixabay

Tražite li originalno uskršnje jaje koje biste poklonili svom partneru?Ove godine My Secret Case odlučio je lansirati vrlo posebno uskršnje jaje. Ne radi se toliko o čokoladi, a možete birati između tamne ili mliječne, koliko o posebnom iznenađenju unutra.


Ne govorimo o klasičnim ogrlicama ili narukvicama, drugim više ili manje korisnim predmetima ili gadgetima ili igrama za najmlađe, to su prije “igrice” primjerene odraslima.


Iznenađenja sadržana u ovim uskršnjim jajima zapravo su male seksualne igračke, uostalom stranica My Secret Case posvećena je prodaji raznih predmeta i “pomagača” za oživljavanje seksualnog života ljudi.
Ukratko, uskršnje jaje koje spaja najslađe životne užitke (barem za mnoge): čokoladu i seks.


Jaje, koje kao što rekosmo dolazi u tamnoj i mliječnoj verziji, košta 18,95 eura (plus troškovi dostave) i šalje se u 100% anonimnom paketu (dakle i za one najstidljivije i najsuzdržanije).


U recenzijama, međutim, čitamo da jaje često stigne razbijeno pa uzmite to u obzir ako ga namjeravate kupiti (no možda je u ovom slučaju iznenađenje najvažnije ili ne?).


Sastojci ovog proizvoda slični su mnogim drugim komercijalnim jajima pa tako ono od tamne čokolade sadrži kakao pastu, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin i prirodni okus vanilije.


Bez glutena je i može sadržavati tragove orašastih plodova i mlijeka.


Jaje od mliječne čokolade sadrži šećer, mlijeko u prahu, kakao maslac, sirutku u prahu, laktozu, emulgator: sojin lecitin i ekstrakt vanilije.


Također je bez glutena, a može sadržavati orašaste plodove u tragovima.


Jeste li spremni kušati čokoladu i iskoristiti posebno malo iznenađenje?