ponedjeljak, 11. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

3 C°

Razni krojevi i boje

Kako nositi kožne hlače i izgledati posve elegantno i profinjeno

Autor: Lucija Sučić

14.01.2023. 07:59
Kako nositi kožne hlače i izgledati posve elegantno i profinjeno

Foto: Pexels

Postoje trikovi kako ublažiti njihovu "odrješitost"Kad pomislimo na kožne hlače, prve asocijacije koje dolaze na um su rock zvijezde ili pak odvažni motociklisti.


No kožne hlače nisu rezervirane samo za njih, te su se lagano popularizirale i postale dio svakodnevnih outfita. Iako daju malo odrješitiji izgled, mogu izgledati vrlo otmjeno.


Ako ih želite ukomponirati u svoj look, evo nekih ideja kako s njima izgledati posve elegantno, bez obzira na to nosite li ih na posao, spoj ili jednostavno obavljajući neke poslove u gradu.
Jedan od najlakših i najsigurnijih načina za kombiniranje kožnih hlača je klasična bijela košulja. Uz ovaj jednostavni look idu čizme ili pak elegantne gležnjače, a kaput neutralnog tona dati će dodatnu razinu profinjenosti.


Kožne hlače odlično se uparuju sa džemperima u boji koji vizualno ublažuju čitav look. Za dodatno casual izdanje možete utaknuti prednji dio džempera u hlače i time naglasiti struk.


Kožne hlače ne moraju biti nužno crne. Na policama su dostupne razne varijante krojeva i boja, a posebice su interesantne smeđe. U paru sa lepršavom košuljom, elegancije i profinjenosti neće faliti!