Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Vrhunski gastronomski doživljaj

Jedinstveni okusi Slovenije za prvomajski vikend u čarobnoj uvali Čikat

Autor: Sponzorirani sadržaj

23.04.2024. 14:17
Jedinstveni okusi Slovenije za prvomajski vikend u čarobnoj uvali Čikat

Otok Lošinj, poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini i tradiciji lječilišnog turizma, obavijen predivnom netaknutom prirodom, tijekom godina postao je jedna od najprivlačnijih turističkih destinacija na jadranskoj obali. Osim što privlači velik broj turista zahvaljujući prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i raznolikoj vegetaciji koja ga okružuje, otok je i dom luksuznih hotela, među kojima se ističu renomirani Boutique Hotel Alhambra i Hotel Bellevue. Tradicionalna gastronomska ponuda ujedinjena s čarobnim okruženjem uvale Čikat neizostavna je destinacija za praznik rada, a ove godine možete iskusiti i raznolike okuse Slovenije.


Gastronomski doživljaj s potpisom Slovenije


Boutique Hotela Alhambra i Hotel Bellevue mogu se pohvaliti vrhunskom gastronomskom ponudom svjetske kvalitete. Jela, potanko kreirana od strane renomiranih kuhara, pravi su lijek za tijelo i dušu sastavljen od svježih namirnica lokalnog porijekla. Poznati restoran Alfred Keller u Boutique Hotelu Alhambra, pod vodstvom kuhara Micheala Gollenza, idealno je mjesto za sve ljubitelje fine dining gastronomije. Za produženi prvomajski vikend, restoran Alfred Keller će skupa s restoranima Bava i Matsunoki smještenim u Hotelu Bellevue ugostiti gourmet doživljaj Taste Slovenia.Jedinstveni četverodnevni događaj, koji će od 1. do 4. svibnja okupiti vrhunska imena iz svijeta gastronomije s ciljem približavanja autohtone slovenske kuhinje zainteresiranim posjetiteljima nudi kulinarski program ispunjen raznovrsnom kulinarskom ponudom i vrhunskim vinima. Uz kulinarske zvijezde hotelskih restorana, za goste će kuhati i chefovi Tomaž Kavčić, Leon Pintarič i Marko Magajne. Uz vrhunske chefove, goste očekuje i bogata vinska karta obiteljskih vinarija Edi Simčić, Marjan Simčić Domaine i Movia čine jedinstveni gourmet događaj koji se ne propušta.Opuštajući tretmani u uvali Čikat


Boravak na otoku Lošinju ispunjen je zapanjujućim šetnicama uz smaragdno more, bogatom kulturnom baštinom i jedinstvenom lokalnom gastronomijom, a dodatne rekreacije mogu se potražiti i unutar same uvale Čikat. Bellevue Spa Clinic višegodišnje je nagrađivani spa centar kojeg su individualno odabrali najveći stručnjaci wellness industrije te putopisci poznatih publikacija, a osim cjelokupne wellness ponude, spa oaza nudi raznoliku ponudu terapija za potpuno opuštanje. S druge strane, Cube Spa Alhambra u svojoj ponudi ima unutarnji bazen s morskom vodom za sve one željne morskog doživljaja prije ljetne sezone. Uz bazen, tu su i posebni tretmani inspirirani čarima ljekovitog nasljeđa Lošinja: KURHAUS inhalacijski bar te tretman HERBS de LOŠINJ.Za prave ljubitelje predivnog i netaknutog krajolika, raznolikog gastronomskog užitka i znatiželjnog duha, otok Lošinj i uvala Čikat idealna su destinacija ovog proljeća. Boutique Hotel Alhambra i Hotel Bellevue nude sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor u prekrasnom okruženju.


Posjetite Lošinj od 1. do 4. svibnja i uživajte u gourmet doživljaju Taste Slovenia.