Nedjelja, 4. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Urnebesno božićno natjecanje

Je li ovo najružnije božićno drvce koje ste ikad vidjeli?

Autor: Life

22.12.2022. 07:18
Je li ovo najružnije božićno drvce koje ste ikad vidjeli?

Foto: iStock

Sestre imaju posebnu blagdansku tradicijuKoja je vaša misija kada ukrašavate božićno drvce? Vjerojatno želite da ono bude prije svega lijepo. Pomno birate kuglice, slažete lampice – svaki detalj treba biti na svom mjestu. No, postoje i oni ljudi koji se vole natjecati u tome tko posjeduje najružnije i najbizarnije ukrase na svom boru. 


Gina iz Sjedinjenim Američkih Država ima posebno božićno drvce kojeg ukrašava samo s ružnim dekoracijama. Kako je na svom TikTok profilu objasnila, sestra i ona imaju godišnje natjecanje u tome tko će te godine imati najružniji ukras. 


Pravila su jednostavna. Ukras mora biti kupljen, ne smije biti izrađen i, naravno, mora biti ružan i bizaran. Tijekom godina je skupila toliko ukrasa, da danas ima drvce koje je ukrašeno samo s njima. 


@3drinkgina This may become a series #ornaments #christmas #christmastree #holidays #competition #sisters #family #fyp ♬ original sound – 3drinkgina


U videu je pokazala par svojim favorita koji su oduševili korisnike TikToka. Posebno je ljude iznenadila činjenica da je Gina sve ukrase zapravo kupila. 


Na njenom boru tako visi sirena koja izgleda poput Isusa, zombi gingerbread i nečega što liči na Big Foota.