Nedjelja, 3. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Vruća postelja

Izgleda da je iznajmljivanje druge strane svog kreveta unosan posao

Autor: L. S.

10.09.2023. 17:17
Izgleda da je iznajmljivanje druge strane svog kreveta unosan posao

Foto: PixabayMonique Jeremiah, u želji da ostvari mjesečnu ekstra zaradu, otkrila je kako se bavi nečim podosta nekonvencionalnim – mnogima čak zgražavajućim. Naime, zarađuje stotine dolara mjesečno ‘vrućom posteljinom’. Inače, to je naziv za iznajmljivanje druge strane svog kreveta, što se Australki pokazalo veoma unosnim.


“Vruća posteljina izvrsna je za ljude koji se mogu emocionalno odvojiti i spavati uz drugu osobu na način pun poštovanja i bez obaveza. To je savršena situacija, pogotovo ako ste sapioseksualac, poput mene, i više volite društvo nego fizički kontakt”, ispričala je, prenosi Lad Bible.


“Biti poduzetnik usamljeno je putovanje dok gradite tvrtku, pa zašto spavati sam kada možete spavati u društvu s nekim s istom disciplinom i poletom, dok zarađujete novac u snu?”.
Moniquein posao krenuo je na početku pandemije, te je uslijed financijske borbe odlučila biti kreativna i razmišljati izvan okvira, te je prva ‘mušterija’ bio njen bivši partner.


Monique kaže da je postala slobodna na početku pandemije Covid-19 2020. i da je ‘procvat’ posao međunarodne obrazovne agencije i studentskog smještaja propao zbog virusa.