Foto: Pixabay
Sastojci:
- 200 g zrelih jagoda narezanih na komadiće
- 1 avokado, bez koštice, oguljen i grubo narezan
- 2 žlice balzamičnog octa
- ½ žličice ekstrakta vanilije
- 1-2 žlice javorovog sirupa (po želji)
Priprema: Stavite jagode (ostavite četiri komada za ukrašavanje), avokado, ocat i vaniliju u zdjelu i izmiksajte dok smjesa ne postane što je moguće homogenija.
Kušajte i dodajte javorov sirup samo ako jagode nisu dovoljno slatke.
Ulijte u posude, u svaku dodajte jagodu, pokrijte prozirnom folijom i zamrznite.
Ostavite da omekša 5-10 minuta prije konzumiranja.
najnovije
najčitanije
Plodovi zemlje i mora
korisni savjeti
Preporučuje se obaviti jesensku gnojidbu tla
Zadar
crpna postaja maestral
Odvodnja uputila javni poziv stanovnicima dviju zadarskih ulica
Plodovi zemlje i mora
Prognoza FAO-a
Kava, kakao i čaj podižu troškove uvoza hrane u 2024.
Hrvatska
hrejting
Milanović i dalje vodi, najveći protivnik Primorac
Vinske kronike
poznata sorta
ZADAR VS. SVIJET Regionalne specifičnosti cabernet sauvignona širom svijeta
Županija
SILBA
FOTO Katamaran Jadrolinije udario o obalu Božave
Kultura
Alba Miočev
Mlada zadarska slikarica osvojila Grand Prix: “Bitno je da svaki dan uđem u atelje, čak i ako ne slikam…”
Županija
TUŽNI ODLAZAK
VIŠE OD BRODA Šarini su živjeli s ‘Princem Zadra’: ‘Godinama smo radili s njim, živjeli, dizali…’
Scena
IRIS PETRAČ
Tko je supruga Novice Petrača? Bivša zadarska novinarka i glasnogovornica Grada Zadra
Županija
POTPORE