Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

SREĆA JE U MALIM STVARIMA

VIDEO Tmurni dan uljepšat će vam snimka ovog preslatkog rakuna koji se igra sa sapunicom

Autor: Life

05.01.2024. 21:30
VIDEO Tmurni dan uljepšat će vam snimka ovog preslatkog rakuna koji se igra sa sapunicom

Foto: iStock

Mladunče rakuna oduševljeno se igra s napuhanim balončićima sapuniceRakuni obožavaju puno stvari – vole kopati po smeću, obožavaju hranu, poznati su kao ljubitelji maženja, a veoma su vješti kradljivci. 


Pojedina domaćinstva rakune čak drže i kao kućne ljubimce, što zapravo nije nikakva novost. Ako su od malena odgojeni u domu, oni se pretvaraju u neodoljive kućne ljubimce.


Koliko svojim vlasnicima znaju izmamiti osmijeh na lice, pokazuje video objavljen na TikToku gdje u igri s napuhanim balonima sapunice uživa mladunče rakuna. Bento je rakun koji živi u kući, a omiljena igra mu je hvatanje sapunice, a prizor kako balončiće pokušava dohvatiti svojim malim šapicama je naprosto neodoljiv.


@bentoboxtheraccoon Bento playing with bubbles part 3. 😂🫧🫧 #raccoon #raccoons #raccoonsoftiktok #animalsoftiktok #exoticpetsoftiktok #pet #blonde #cinnamon #fyp #cute #funny #bento #bentobox #playing #bubbles #bubble ♬ Oui oui oui oui – Sacha DistelKatie je vlasnica ovog rakuna i na profilu ističe važnost pripreme i istraživanje prije nego pojedino kućanstvo uzme rakuna za kućnog ljubimca. Objašnjava kako su oni izuzetno pametna i znatiželjna bića, što često može voditi ka problemima unutar doma. No, uz dobar i prilagođen odgoj, rakuni se pretvaraju u predivne kućne ljubimce.