Srijeda, 21. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

4 C°

tri znaka

Ovi horoskopski znakovi su najskloniji ljubomori i posesivnošću

Autor: Portal ZL

04.01.2023. 21:05
Ovi horoskopski znakovi su najskloniji ljubomori i posesivnošću

Foto: PEXELSSvi smo barem jednom osjetili ljubomoru u vezi, no problem nastaje kad ona postane česta pojava. Ako jedan partner stalno guši drugoga i ljubomorno provjerava svaki njegov korak, takvo ponašanje može ozbiljno ugroziti život veze. Astrolozi smatraju da su ova tri znaka najsklonija ljubomori, piše Index.hr.


Škorpion


Škorpioni su na glasu zahtjevnih i teških partnera, a njihova ljubomorna priroda u tome igra veliku ulogu. Kad nekoga zavole, Škorpioni od njega očekuju bezuvjetnu predanost. Stalno će provjeravati svaki partnerov korak, pa i špijunirati ga na društvenim mrežama, čime će ga dovesti do ludila.


Bik


Možda je čudno vidjeti ove dobronamjerne ljude na listi najljubomornijih znakova, no Bikovi su vrlo posesivni. Žele da im partner bude potpuno posvećen i odan i ne mogu podnijeti pomisao da uopće pogleda nekog drugog. Kad su ljubomorni, potpuno izgube kontrolu i spremni su svašta kazaati i učiniti.


Lav
Lavovi uvijek moraju biti u centru pažnje pa je kod njih ljubomora povezana s egom. Očekuju od osobe s kojom su u vezi da ih obožava i obasipa komplimentima, pa će biti duboko nesretni ako se osjete zanemarenima. Pod utjecajem ljubomore postaju ljuti, zajedljivi i skloni priređivanju scena.