Nedjelja, 14. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

ideje za hobije

Donosimo najprikladniju mirovinu za svaki horoskopski znak

Autor: Sanda Milinković

08.07.2024. 15:00
Donosimo najprikladniju mirovinu za svaki horoskopski znak

Foto: Luka JeličićMirovina je posebno razdoblje u životu koje bi (u teoriji) trebalo predstavljati zasluženo vrijeme koje će pojedinac posvetiti samome sebi.


U slučaju da ne znate što vas čeka u starosti, zvijezde znaju! Astrologinja Erin River Sunday otkrila je za Best Life Online najbolje aktivnosti u mirovini za svaki horoskopski znak tako da ne morate razbijati glavu odlukama o tome kako ćete provesti dane.


Ovan


Vatreni i energični Ovan ne voli mirno sjediti, stoga nemojte očekivati ​​hobi s niskim pritiskom! Sunday preporučuje organiziranje pješačenja, hodanja ili bilo kojeg sporta jer, Ovnovi neće moći biti bez izazova.


Bik
Gurmanu među horoskopskim znakovima, mirovina će biti idealno vrijeme za tečaj kulinarstva nakon čega će na ručak ili večeru pozivati prijatelje ili obitelj.Foto: Pexels

Blizanci


Vaš aktivan um i beskrajna znatiželja samo će graciozno rasti s godinama. “Mirovina je idealno vrijeme da potražite ili osnujete književni klub”, kaže Sunday.


Rak


Ako postoji jedna stvar koju Rak cijeni, to je stvaranje ugodnog i udobnog doma u kojem će uživati ​​njegovi voljeni.


“Umirovljenici Rakovi vole projekte poboljšanja doma, a spomenari će ovaj nostalgični znak učiniti prilično sretnim”, kaže Sunday.Foto: Pexels

Lav


Kao ekstroverti, vjerojatno ste većinu svog života proveli uživajući u središtu pozornosti. Sad kad ste stariji, radije biste doživjeli to uzbuđenje kroz oči djeteta pa ćete vrijeme rado provoditi ili u druženju s unucima ili u volontiranju u organizacijama koje pomažu djeci.Foto: Pexels

Djevica


Zaokupiti svoj um u mirovini velika je stvar za Djevicu jer kao perfekcionisti zodijaka, želite ostati oštroumni. Sunday savjetuje rješavanje različitih zagonetki i slagalica te zabavnih igara s prijateljima.


Vaga


Kao znaku kojim vlada Venera, planet ljepote i romantike, vaš ukus za lijepe stvari samo je evoluirao tijekom godina.


“Pohađanje tečaja aranžiranja cvijeća s prijateljima savršena je aktivnost za umirovljenje jer se možete istovremeno i družiti i iskoristiti svoj estetski senzibilitet”, kaže Sunday.


I ne zaboravite svoj vlastiti vrt!Foto: Pexels

Škorpion


Strastveni i intenzivni Škorpioni se vole opustiti, a najbolja katarza su im vodene aktivnosti pa je to savjet za mirovinu. “Vodenom znaku ne smeta ništa raditi samostalno pa plivanje u lokalnom bazenu može smiriti njihov um, tijelo i duh”, kaže Sunday.


Strijelac


Strijelac žudi za uzbudljivom avanturom i to prolaskom vremena neće prestati.


“Umirovljenik Strijelac je još uvijek istraživač po prirodi “, primjećuje Sunday.


“Pridruživanje klubu za promatranje ptica dovest će ih u novo okruženje za kojim žude”, zaključuje. Mirovina im je idealna za razgledavanje znamenitosti, istraživanje novih kultura i prihvaćanju vlastitog slobodnog duha.Jarac


Vrijeme je da požnjete svoje nagrade u mirovini! Cijeli život ste izuzetno naporno radili pa Sunday objašnjava da je ulaganje u brigu o sebi odličan način da provedete svoje slobodno vrijeme.


“Precizna kupovina finijih stvari u životu podsjetit će vas da se naporan rad isplati u mirovini”, objašnjava Sunday.


Vodenjak


Dugo ste živjeli kao inovativna duša, a mirovina je idealno vrijeme da pokažete svijetu koliko ste postali mudri.


“Pokretanje biltena ili bloga bila bi dobra zabava za Vodenjake u mirovini jer će moći dijeliti svoja jedinstvena razmišljanja nadaleko i naširoko”, kaže Sunday.Foto: Pexels

Ribe


Uključite svoju emocionalnu stranu! Umirovljenje je sjajno vrijeme da svoje brižno srce proširite na organizacije koje podržavate.


“Volontiranje u lokalnoj knjižnici ili spašavanje životinja ispunit će vaša suosjećajna srca i pomoći vam da preživite beskrajne dane mirovine”, kaže Sunday.