Utorak, 26. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

način života

Ako ste među ova četiri horoskopska znaka, veliki su izgledi da uvijek kasnite

Autor: Katarina Ergović

26.05.2023. 22:10
Ako ste među ova četiri horoskopska znaka, veliki su izgledi da uvijek kasnite

Foto: PexelsAko ste među osobama imaju tendenciju ne dolaziti na vrijeme, vjerojatno nikada nećete iskusiti osjećaj panike u želucu kada shvatite da na nešto jako kasnite. Neki ljudi kronično kasne na sve, bilo na proslavu vlastitog rođendana ili na razgovor za posao koji im mijenja karijeru. No, postoje horoskopski znakovi koji imaju veću šansu za kašnjenjem na bilo kakve dogovore i sastanke. U tekstu donosimo četiri “sretna” znaka zodijaka koji nikada neće doći na vrijeme.


Vodenjak


Vodenjaci, koji su rođeni u zračnom znaku, mogu biti nestalni i nepredvidivi. Većinu vremena su zaokupljeni svojim mislima, zbog čega često kasne na spojeve koji ih čekaju. Oni zapravo postanu toliko zadubljeni u svoja uvjerenja da zaborave da imaju negdje biti.Blizanci
Nesposobnost Blizanaca da donose odluke jedino je objašnjenje za njihova stalna kašnjenja. Zbog svoje tendencije da budu društveni i svoje dualne prirode, često se dogovaraju samo da bi kasnije požalili što su to učinili. Čak i uz sve svoje isprike, i dalje imaju problem doći na vrijeme, iako su toga svjesni.


Rak


Rakovi imaju povijest kašnjenja. Čak i da spavaju u svojim kombinacijama i spremni su za polazak na vrijeme, na vrijeme nikada neće stići. Može se reći kako su oni sami sebi najgori neprijatelj te će najčešće kasniti bez ikakvog konkretnog razloga.Strijelac


Strijelci imaju prilično opušten stav prema vremenskim okvirima i rasporedima. Nikada nisu cijenili točnost i nikada neće. Iako je lijepo imati ovu opuštenu narav kada ste na odmoru, nije osobito mudro u svakodnevnim situacijama.