Subota, 22. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

Baby šiške

Emily Ratajkowski je nehajno uvela potpuno novi trend frizure koji će vladati ovog ljeta

Autor: Mija Dropuljić

19.06.2023. 08:22
Emily Ratajkowski je nehajno uvela potpuno novi trend frizure koji će vladati ovog ljeta

Foto: IG@emrata

Zbogom, duge šiške, vrijeme je za minimalističke "baby šiške"Emily Ratajkowski je nenamjerno postavila novi beauty trend povodom ovogodišnje Met Gale. Popularna manekenka nam je često predstavljala svoje DIY frizure na TikToku i Instagramu, a prije mjesec dana sve je iznenadila novom frizurom. Osim toga, ujedno postavila i najpopularniji beauty trend za ljeto!


Već naziv otkriva da su baby šiške puno manja i suptilnija stilska sestra trendi dugim šiškama. I dok je druga frizura suvereno vladala rezom u kojem šiške nježno završavaju u razini brade i sužavaju se prema jagodicama, Emily nosi svoje mikro rubove blago zaobljene i nepravilno ošišane, otkrivajući tamne obrve. Baby šiške sa strane nježno se spuštaju prema jagodicama i miluju vaše lice.


Kako stilizirati baby šiške


Ove mini šiške posebno su efektne kada je ostatak kose skupljen u visoku ili nisku punđu ili konjski rep. Emily je također dokazala kako potonja može biti super lijepa pa čak i prikladna za crveni tepih s velikom, crnom mašnom. U svakodnevnom životu kopče za kosu ili XL gumice također su prikladne za oblikovanje s baby šiškama. Ono na što treba obratiti pozornost su obrve s obzirom na to da dolaze do potpunog izričaja kod mikro šiški. Također, mikro šiške nisu najbolja opcija za one koji imaju problem s masnim vlasištem. Ipak, pomoću suhog šampona i nekoliko poteza četkom, izgledat će sjajno!