Subota, 2. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Kraljevska nijansa

Dosta šarenila, ovo je najelegantnija boja laka za nokte ove sezone

Autor: Mija Dropuljić

15.11.2022. 07:59
Dosta šarenila, ovo je najelegantnija boja laka za nokte ove sezone

Foto: IG@kendall_leigh_marie; miss__may__nails

Želite lijepu manikuru koja se savršeno uklapa u hladnu sezonu?Dani su sve kraći, odjeća prigušenija, a u zimskim mjesecima dominiraju tamnije boje – čak i kada je u pitanju lak za nokte. Svjetleće i šarene boje povlače se u pozadinu i ustupaju mjesto tamnim, intenzivnim nijansama. Na primjer, smeđa, bordo i crna su vrlo popularne, kao i siva, tamnoplava i smaragdno zelena. Postoji i veliki favorit među ljubiteljicama mode koji je posebno popularan u zimskim ormarima: tamnoljubičasta.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Olive & June (@oliveandjune)


Kada govorimo o tamnom laku za nokte, obično odmah imate na umu klasične tonove, a ljubičasta je najčešće samo rijetko uključena. Ali ove zimske sezone, trend nijansa, također poznata kao kraljevska ljubičasta, postaje novi favorit.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli IevaSir manikiūras (@ieva_sir_manikiuras)


Tamnoljubičasta ne samo da ima wow faktor na svojoj strani, jer je (još) niste tako često viđali na noktima, već je i prekrasna, elegantna boja koja se divno kombinira jednako sa svijetlim kao i s tamnim bojama. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Elle Gerstein (@enamelle)
Jednostavna, a istovremeno glamurozna varijanta je jednolično lakiranje noktiju u tamnu nijansu ljubičaste. Međutim, ako vam je to previše dosadno ili pretamno, također možete integrirati trendi boju u kreativni dizajn noktiju. Ovdje nema granica vašoj mašti. Jednostavno odaberite varijantu koja vam se najviše sviđa i uživajte u prekrasnoj eleganciji!