Srijeda, 7. lipnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Nokti u blagdanskom ruhu

Donosimo 4 ideje za jednostavne, elegantne i preslatke blagdanske manikure

Autor: Lucija Sučić

11.12.2022. 07:53
Donosimo 4 ideje za jednostavne, elegantne i preslatke blagdanske manikure

Foto: iStock

Blagdanske manikure ne moraju biti kompleksne ili izrazito upadljiveKada nisu skriveni u toplim rukavicama, nokti su prvo što mnogima upadne u oči pri pogledu na ruke.


Prigodne blagdanske manikure ne moraju biti kompleksne ili pak preupadljive, već postoje varijante onih koje su veoma jednostavne, a izgledaju naprosto neodoljivo.


Stoga, bilo da ste kućni profesionalci u manikuri ili to prepuštate vašem omiljenom salonu, donosimo nekoliko ideja za jednostavne, elegantne i preslatke blagdanske manikure.
Ako se malo poigrate sa šljokicama u crvenoj i zelenoj boji, postići ćete neodoljiv efekt na vašim noktima koji će mnogima upadati u oči, no istovremeno će izgledati posve decentno. Isto tako, ova manikura predivno izgleda i na kraćim noktima, kao i na dužima.


Običan “french” možete ukrasiti i s nekoliko niti božićnih kuglica i sitnih poklončića čime ćete ovaj klasičan stil manikure “obojati” u blagdansko ruho.


Ako volite jednostavne “nude” nokte, ovo je idealna solucija jer uključuje minimalno truda, a rezultat je predivan. Nanižite crvene i bijele točkice, koje podsjećaju na božićne slatke štapiće, i to je to!


Pahuljice su nezaobilazni motiv blagdanskih manikura, i odlično se ali opet neupadljivo ističu na sivoj pozadini. Možete ih staviti tek nekoliko kako biste vaše nokte ukrasili ovim prepoznatljivim zimskim detaljem.