Petak, 23. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

"Bez cipela, bez košulje, bez usluge"

Čovjek zamoljen da napusti lanac brze prehrane zbog njegovog bosonogog načina života

Autor: Lucija Sučić

19.03.2023. 08:05
Čovjek zamoljen da napusti lanac brze prehrane zbog njegovog bosonogog načina života

Foto: iStockJames Graham iz Bexhilla nedavno je zamoljen da napusti McDonalds nedugo nakon što je sjeo za stol i očekivao uživanje u hrani.


Kada je upitao članicu osoblja razlog zbog kojeg je zamoljen da ode, rekao je da je kratko i jasno odgovorila: “Bez cipela, bez košulje, bez usluge”.


Iz Jamesove perspektive, čitav incident okarakterizirao je pomalo šašavim i dodao da je sjedio pokraj igrališta koje je često puno bosonoge djece, prenosi Metro.
“Razgovarao sam s glavnim uredom i poslao im e-mail”, rekao je, te nastavio: “Rekli su da je to do voditelja franšize. Mislim da je čudno donositi takve odluke u djeliću sekunde kad nikome ne nanosim štetu”.


Glasnogovornik McDonald’sa objasnio je kako je Jamesova sigurnost bila ključni prioritet za osoblje: “U McDonald’su želimo stvoriti ugodno okruženje za sve naše kupce kako bi mogli uživati u svom iskustvu. Tim Bexhilla obavijestio je gosta da se zbog njegove vlastite sigurnosti i udobnosti ostalih gostiju od svih gostiju traži da u restoranu nose obuću”.


Graham je također pojasnio razlog svoj nekima neobičnog životnog odabira, a taj je da je nakon 2013. i smrti žene promijenio način i pogled na život: “‘Život je prekratak da ne radite stvari za koje mislite da biste željeli”.


Priznaje da je mnogima njegov odabir čudan: “Neki su potpuno užasnuti i ne razumiju to. Drugi ljudi to u potpunosti podržavaju i kažu da bi voljeli da imaju hrabrosti i slobode da to učine”.