Četvrtak, 13. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Inovativnost u njezi vlasi

Botox za kosu? Nije šala, evo kako funkcionira

Autor: Mija Dropuljić

08.12.2023. 08:44
Botox za kosu? Nije šala, evo kako funkcionira

Foto: iStock

Botox za kosu stvarno postoji i dočarava vlasi iz snovaŽelite li dozu dodatnog sjaja za svoju kosu? S novim tretmanom Botoxom za kosu, to bi sada trebalo raditi vrlo jednostavno. I potpuno zdravo! Iako ime drugačije sugerira, u ovom tretmanu nema injekcija i estetskih operacija.
Botox za kosu služi za opsežnu prehranu suhe i oštećene kose. Hidratantna dubinska njega sastoji se od različitih proteina i sastojaka poput aloe vere, vitamina, kolagena i keratina. Cilj tretmana ljepote je zdrava struktura kose! Kako bi to postigao, frizer nanosi proizvod za njegu na svježe opranu kosu, ostavlja ga oko pola sata i zatim ga ponovno ispire. Blistavi rezultati mogu se vidjeti odmah!


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Mo-Fr 10-19Uhr Sa 9-15 Uhr (@kopfsache.by_dilara)


Botox za kosu prikladan je za sve tipove kose, pa čak i za bojanu kosu. Ako patite od lomljivih i puno ispucalih vrhova, tretman može biti pravi spas za vašu frizuru.  Sve popularniji Botox kose posebno je prikladan za zdravo ravnanje kose koja je sklona kovrčavu, a njegov učinak traje i do 6 mjeseci. Doduše, treba uzeti u obzir kako botoks za kosu nažalost nije jeftin. Tretman može stajati i do 600 eura, što ne uključuje šišanje, oblikovanje i boju.