Subota, 22. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

Blistav make up

Barbie Glow Blush je novi beauty trend: Zablistajte u samo dvije minute

Autor: Mija Dropuljić

17.05.2023. 08:26
Barbie Glow Blush je novi beauty trend: Zablistajte u samo dvije minute

Foto: iStock

Pravi ljetni make up lookTopli dani i make up? Želimo da je blistav, nekompliciran te da ne opterećuje našu kožu. Upravo sve to je novi beauty trend.


Takozvani Barbie Glow Blush mnogi nazivaju najmanje kompliciranim ljetnim make upom. U pitanju je zapravo mlađa beauty sestra popularnog Barbie Pink trenda. 


Ovaj način šminkanja postiže zdravi i prirodni glow i rumenilo. Usmjeren je na šminkanje obraza kako bi se ostvarila svježina i mladolikost lica. 
Kako biste uspješno postigli ovaj look, potrebna su vam dva proizvoda – rumenilo i highlighter. Kod odabira rumenila birajte pinky nijanse te pripazite da nijansa nije prejaka ili preblijeda za vaš ton kože. Cilj je postići pink izgled obraza, ali to treba djelovati prirodno. 


Potreban vam je i dobar highlighter koji će licu pružiti svježi i blistav finish. Poželjno je da highlighter ima roza, srebrni ili bijeli odsjaj. Tako ćete nabolje postići željeni učinak. 


Kako postići Barbie Glow Blush?


Kako bi najlakše postigli ovaj look najbolje je da je barem jedan od gore navedenih proizvoda kremast kako biste ih lakše pomiješali. Proizvoda pomiješajte na ruci i nanesite kistom na obraze. Pri tome je najbolje da počnete s manjom količinom, posebice rumenila, kako mješavina ne bi ispala previše pink. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Johannah (@makeup.byjoh)


Ono što je posebno kod ovog načina nanošenja rumenila i highlightera je što se ova mješavina nanosi od sljepoočnica, preko cijele površine obraza, a netko čak malo prođe i preko nosa.