Utorak, 26. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Budite oprezni!

Ako su vam kolege rođene u ovim znakovima zodijaka, onda će vam na poslu biti vrlo kaotično

Autor: Sanda Milinković

10.04.2023. 08:58
Ako su vam kolege rođene u ovim znakovima zodijaka, onda će vam na poslu biti vrlo kaotično

Foto: iStock

Unatoč tendenciji da se ne petljaju u drame, Jarci često naprave frku i oko najmanjih stvariVelikodušnost je kvaliteta koju jako malo ljudi ima, a pojedini horoskopski znakovi više cijene vlastite interese od onih koji se tiču njihovih kolega ili kolektiva. Iskoristit će intelekt kolega, vrlo su sebični i vole spletke, a pomoći nekome bez da imaju korist od toga im je nemoguća misija. I zato pripadaju kategoriji najzločestijih horoskopskih znakova na radnom mjestu.


Jarac


Unatoč tendenciji da se ne petljaju u drame, Jarci često naprave frku i oko najmanjih stvari. Osmislit će ogromnu osvetu samo da nekome napakoste zbog minornih stvari. Jednom kad im se povrijedi ego, nitko ih ne može zaustaviti na njihovu osvetničkom putu. Ljutnja im preraste u vatreni sukob čak i na najmanje probleme i kronično im nedostaje samokontrole. Tvrdoglavi Jarci napravit će sve da se osvete kolegama i naštete im na radnom mjestu.


Vodenjak


Vodenjaci obično ne prihvaćaju kritike i kada jednom otkriju da ih je netko javno prozvao zbog pogreške, učinit će sve u svojoj moći da ta osoba pati. Koristit će pogrdne izraze i napraviti sve što mogu što će dovesti do neproduktivnosti. Tijekom osvete bi mogli čak i zlostavljati svoje kolege.


Lav
Lavovi lako planu i naljute se u sekundi što ih čini najbezobraznijim suradnicima. Njihova egocentričnost dovodi do impulzivnosti i gravitiraju prema stvaranju toksičnog radnog mjesta. Kad se naljute, dugo će biti ogorčeni i ići će u ekstreme samo da vas povrijede. Mogu vas doživotno obilježiti okrutnim riječima koje će vam izgovoriti.


Škorpion


Najteži kolega s nultom tolerancijom na strpljenje, Škorpion je misteriozan, tajanstven i može eksplodirati čim se naljuti. Vrlo su ljubomorni na poslovni rast svojih kolega i implementirat će sitničave taktike da im ukradu svjetla reflektora.


Ako ste okruženi ovakvim kolegama ili kolegicama, budite aktivni i oprezni kada radite s njima. Jednom kada počnu biti ljubomorni na vas, ići će do krajnjih granica da vam unište karijeru, piše PinkVilla.