Utorak, 18. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

Najveći radoholičari

3 horoskopska znaka koja previše rade, odbijaju godišnji i uvijek su zatrpani poslom

Autor: Sanda Milinković

17.07.2023. 07:53
3 horoskopska znaka koja previše rade, odbijaju godišnji i uvijek su zatrpani poslom

Foto: Foto; iStock

Žive za posao, najveća strast im je produktivnost i ne mogu odoljeti tom dnevnom "žrvnju" poslovnoga svijetaUžurbanost, stres, stotine e-mailova i mobitel u ruci dvadeset i četiri sata dnevno… neki ljudi se toga jednostavno ne mogu zasititi! Žive za posao, najveća strast im je produktivnost i ne mogu odoljeti tom dnevnom “žrvnju” poslovnoga svijeta. Ako ste ih primijetili u uredu ili među prijateljima, onda sigurno spadaju u neki od ova tri horoskopska znaka.


Ambicija zvana Jarac


Kada je riječ o radoholičarima, Jarac je na prvom mjestu. Predstavlja ga odlučnost, discipliniranost i nevjerojatna posvećenost poslu. Jako si visoko postavljaju ljestvicu i neumorno rade da bi se popeli do vrha. Jako su gladni za uspjehom i zbog toga će uložiti sate, dane i godine da bi postigli sve što su naumili.


Poznati su po svojoj sposobnosti da istovremeno rade na više projekata i zadataka te ostanu koncentrirani na dugoročni plan. Ako postoji horoskopski znak koji posao od osam sati može pretvoriti u cjelodnevnu opsesiju, to je Jarac.


Perfekcionizam Djevice
Djevice su prirodni perfekcionisti i ova im se osobina prelijeva u karijeru. Imaju oko za detalje, analitičan um i nevjerojatnu potrebu da sve naprave kako treba.


Poslu pristupaju rigoroznom preciznošću i preokrenut će svaki kamen da bi riješili zadatak. Vole organiziranost i napredovat će u okruženju gdje je efikasnost cijenjena.


Čitavu noć će provesti budni zbog usavršavanja sutrašnje prezentacije ne bi li je doveli do savršenog stanja i osigurali da je svaki dokument oblikovan bez mane.


Škorpion vođen intenzitetom


Poznat po strastvenoj i intenzivnoj naravi, Škorpion tako pristupa i poslu. Kada u glavi postave određeni cilj, ništa ih više ne može zaustaviti.


Imaju nevjerojatnu snagu i odlučnost koja ih gura naprijed, čak i kada se suoče s naoko nerješivim izazovom. Nije im problem raditi, a kada se posvete zadatku, toliko “uđu u njega” da ih više ništa okolo ne zanima.


Snažna radna etika i ambicije omogućuju im da uvijek idu naprijed, čak i kada bi netko drugi već davno – bacio ručnik u ring. A upravo ih to dovodi u kategoriju izraženih radoholičara, piše Ideapod.