Subota, 21. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

MLADI STRUČNJAK

ŽKK Zadar potvrdio kondicijskog trenera: S Lukom Nenadićem dogovoren nastavak suradnje

Autor: Paulo Sarić

24.06.2023. 11:45
ŽKK Zadar potvrdio kondicijskog trenera: S Lukom Nenadićem dogovoren nastavak suradnje

Foto: ŽKK ZADAR



Mladi stručnjak za kondicijsku pripremu Luka Nenadić i ŽKK Zadar nastavit će suradnju i u nadolazećoj sezoni, objavio je klub s Višnjika. Nenadić je prošle godine radio sa seniorkama i omladinskim pogonom Zadra te je od početka priprema i kroz čitavi tijek sezone dao veliki doprinos rezultatima zadarske ekipe koja je sezonu završila na drugom mjestu Prve ženske lige, završivši svoj uspješni put tek na posljednjoj stepenici prije povratka u domaću elitu, u dodatnim kvalifikacijama za ulazak u Premijer žensku ligu.


– Zahvalio bih se čitavom klubu na protekloj sezoni koja je bila vrlo uspješna za našu mladu i poletnu ekipu. Organizacija kluba, rad i posvećenost su čitave sezone bili na visokoj razini, a posebno me veseli što je kondicijska priprema prepoznata kao dugoročan proces, neizostavan u razvoju mladih igračica – kazao je Nenadić, koji će i naredne sezone surađivati s trenericama Josipom Zanki i Marijom Mazijom koje su u prethodnim danima produžile suradnju s matičnim klubom.


Ostanak prošlosezonskog stručnog stožera samo je jedna od pozitivnih vijesti koje su u posljednjim danima dolazile s Višnjika, a novitet je da će klub uskoro uvesti i sportsku dijagnostiku kao novi segment rada.




– Redovito i kvalitetno prikupljanje podataka o kondicijskoj pripremljenosti i napretku dat će nam bolji uvid u individualne potrebe svake igračice, što će nam omogućiti dodatnu prilagodbu treninga kako bismo postigli najbolje moguće rezultate i ostvarili naš puni potencijal. Uz jasnu viziju i najviše ciljeve kluba, bila je to sjajna motivacija za nastavak suradnje – dodao je Nenadić.


Foto: ŽKK ZADAR