Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

NATJECANJE U BUDIMPEŠTI

Zadarska fitness kraljica Vanja Tokić putuje na Europsko prvenstvo u Mađarsku

Autor: R.H.

16.05.2023. 16:00
Zadarska fitness kraljica Vanja Tokić putuje na Europsko prvenstvo u Mađarsku

Foto: PR



Zadarska “fitness kraljica” Vanja Tokić ovoga vikenda putuje na Europsko prvenstvo u Mađarsku, koje će se održati u Budimpešti u subotu 20.svibnja.2023. Inače, Vanja je prošle godine obranila naslov europske prvakinje u kategoriji PRO TOP MODEL te postala dvostruka europska prvakinja. Od ove godine IBFF Federacija je uvela novu kategoriju PRO BIKINI te je Vanjina forma primjer kako PRO bikinica mora izgledati.


“Pripreme su kao i do sada odrađene do zadnjeg detalja. Uvijek postoji doza uzbuđenja i pozitivne treme kao i nada još jednoj medalji. U kojoj kategoriji ću nastupiti, znat ću na dan natjecanja. U kojoj god da izađem dati ću maksimum sebe. Zahvalila bi mojim pokroviteljima: Avia rent a car, Kingsley d.o.o., Coffe time kafići, Max Magnus j.d.o.o. i Deep Blue kozmetičkom salonu koji su uvijek uz mene”, kazala je Vanja dodajući kako je veseli svaki odlazak na natjecanje jer je za nju to svojevrsni test njene upornosti i uloženog truda.


“Samo sudjelovanje i izlazak na pozornicu već je pobjeda jer ste se doveli u formu da možete izaći pred žiri i publiku, a ako još osvojite medalju, to je onda višestruko zadovoljstvo i sreća”, dodaje Vanja, koja se već nakon natjecanja ovoga vikenda sprema za ono iduće koje će se održati u Tarantu u Italiji 27. svibnja.


Foto: PR


Foto: PR