Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Premier liga

West Ham u 103. minuti ostao bez pobjede kod fenjeraša Sheffielda

Autor: Hina

21.01.2024. 18:16
West Ham u 103. minuti ostao bez pobjede kod fenjeraša Sheffielda

Foto: Foto REUTERS

West Ham je ostao na sedmom mjestu ljestvice, kao što je Sheffield United i dalje posljednji. Ima dva boda manje od pretposljednjeg Burnleyja



SHEFFIELD Premda su bili favoriti te su vodili do 103. minute, nogometaši West Hama nisu uspjeli pobijediti Sheffield United u gostima, u ogledu 21. kola engleske Premier lige, dvoboj je završio 2-2.


Gosti iz Londona su poveli u 28. minuti kada je Cornet, nogometaš iz Obale Bjelokosti, pogodio domaću mrežu. Na odmor se ipak otišlo bez prednosti gostujućeg sastava jer je u 44. za 1-1 pogodio Brereton.


Činilo se kako je West Hamu pobjedu osigurao Ward-Prowse koji je u 79. minuti bio precizan te je realizirao jedanaesterac za 2-1 svoje momčadi. U završnici susreta svakoj je momčadi isključen po jedan igrač, Brewster kod domaćina, a Coufal kod West Hama, a šok za goste je uslijedio u 103. minuti. Dosuđen je jedanaesterac za Sheffield United, a McBurnie je bio miran te je postavio konačnih 2-2.




West Ham je ostao na sedmom mjestu ljestvice, kao što je Sheffield United i dalje posljednji. Ima dva boda manje od pretposljednjeg Burnleyja.


Ranije je u derbiju ovog kola Manchester City u gostima pobijedio Newcastle 3-2. Chelsea je na domaćem terenu pobijedio Fulham 1-0, dok su bez pobjednika završili susreti Burnley – Luton 1-1, Everton – Aston Villa 0-0 i Manchester United – Tottenham 2-2.


Posljednju utakmicu ovog kola u ponedjeljak će odigrati Brighton – Wolverhampton.