Srijeda, 15. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

SUIGRAČI IZ REALA

VIDEO Modrić dirljivom porukom oduševio legendu: 'Jako sam sretan zbog tebe'

Autor: R.H.

07.09.2023. 20:33
VIDEO Modrić dirljivom porukom oduševio legendu: 'Jako sam sretan zbog tebe'

Foto: Reuters



Nakon 18 godina, legendarni španjolski branič Sergio Ramos vratio se u Sevillu, klub u kojem je započeo nogometnu karijeru. Iako su za njegove usluge bili zainteresirani saudijski klubovi i Besiktas, Ramos se ipak odlučio na povratak u andaluzijsku prijestolnicu.


Ramosa je na Sanchez-Pizjuanu dočekalo preko 20 000 navijača, a njega je to poprilično dirnulo. Potom su mu preko semafora pustili poruku čestitke i dobrodošlice koju je snimio Luka Modrić, njegov suigrač iz dana u Real Madridu.


– Zdravo, brate. Želim ti čestitati na povratku kući jer znam koliko si htio opet doći u Sevillu. Jako sam sretan zbog tebe, ti to zaslužuješ. Želim ti sve najbolje. Vidimo se uskoro i šaljem ti veliki zagrljaj. Volim te, brate, poručio je Luka Ramosu.



Podsjetimo, Ramos je kao 19-godišnjak zamijenio Sevillu madridskim Realom, u čijem je dresu proveo čak 16 godina. Nakon Reala odlazi u PSG, ali je njegovo razdoblje u Francuskoj obilježeno brojnim ozljedama. S reprezentacijom Španjolske je osvojio Svjetsko prvenstvo i dva Europska prvenstva.